26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • O Παναθηναϊκός διέλυσε τον Βόλο στο Α΄ ημίχρονο(4-0 στο 45΄ )

O Παναθηναϊκός διέλυσε τον Βόλο στο Α΄ ημίχρονο(4-0 στο 45΄ )

By on 26 Σεπτεμβρίου, 2021 0 295 Views

Ο Καρλίτος στο 3′ και ο Ιωαννίδης στο 4′ υπογράφουν το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέναντι στον Βόλο στη Λεωφόρο, σκοράροντας δύο τέρματα μέσα σε διάστημα 70 δευτερόλεπτων.

Αρχικά ο Καρλίτος στο 3′ εκμεταλλεύτηκε την γκάφα του Κλέιμαν, ο οποίος πιέστηκε από τον Ισπανό φορ, έκανε λάθος στην προσπάθειά του να πασάρει και ο Καρλίτος πλάσαρε για το 1-0.

Στο 4′ έπειτα από σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο Ρομέρο δεν κατάφερε να διώξει, και ο Ιωαννίδης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, βρίσκοντας δίχτυα για το 2-0.

Ακολούθησαν άλλες 4 ευκαιρίες και δυο γκολ από τους Χατζηζοβάνη και Βιτάλ για να πάνε στο ημίχρονο με το ανέλπιστο 4-0 για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακλο Βόλου που είχε 3Χ3 μέχρι σήμερα.

Το καλύτερο ημίχρονο του Παναθηναϊκού από την εποχή του… Μάρκους Μπεργκ! Σε εκπληκτική μέρα ο Καρλίτος, «χάρισε» και το πέναλτι στον Βιτάλ για να πετύχει ο Βραζιλιάνος το παρθενικό «πράσινο» γκολ του. Επισης σε παρα πολυ καλη μερα ο Χατζηγιοβανης και ο Ιωαννιδης. Το σκορ θα μπορουσε να ειναι και 7-1!