19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με γκολάρα Ίλιεφ 4Χ3 ο Απόλλωνας.Με 10 παίκτες η ΑΕΛ από το 40΄ είχε δυο δοκάρια

Με γκολάρα Ίλιεφ 4Χ3 ο Απόλλωνας.Με 10 παίκτες η ΑΕΛ από το 40΄ είχε δυο δοκάρια

By on 26 Σεπτεμβρίου, 2021 0 632 Views

Αλάνθαστος συνεχίζει ο Απόλλωνας που νίκησε στο ντέρμπι της Λεμεσού την ΑΕΛ με 1-0. «Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ο Ίλιεφ, με μία ασύλληπτη γκολάρα στο 53’. Η ΑΕΛ αναγκάστηκε να παίξει από το 40’ της αναμέτρησης με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Κεραυνού.Έντονες διαμαρτυρίες για την αποβολή από την ΑΕΛ ωστόσο την απόφαση του Κύπριου διαιτητ΄πη στήριξε και ο ξένος που ήταν στο VAR
Ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε καλή, διπλή φάση στο 18’ όμως ο Κεραυνός κράτησε το μηδέν. Ο Πελέ στο 36’ σημάδεψε την οριζόντια δοκό, και εκεί που έδειχνε να παίρνει μέτρα η ομάδα του Κέρκεζ, έμεινε με 10 παίκτες στο 40’.
Εξέλιξη που έδωσε αυτοπεποίθηση στον Απόλλωνα, που έφτασε σε ένα γκολ στο 53’ με τον Ίλιεφ να σκοράρει από τα 25 μέτρα και να αφήνει «άγαλμα» τον Βοζίνια. Παρά την πίεση που έβαλε η ΑΕΛ στην πορεία, και το δεύτερο δοκάρι που είχε με τον Έουλερ στο 84’, το σκορ παρέμεινε αναλλοίωτο. Ο Απόλλωνας κατέγραψε το 4Χ3 και η ΑΕΛ γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα.

AEΛ(Ντ. Κέρκεζ): Κεραυνός, Τεσέιρα, Μεντόγεβιτς, Νταβόρ, Τσέποβιτς (44′ Βοζίνια), Σάντος, Τόρες (71′ Τσάβες), Ριέρα (71′ Μαΐντεβατς), Μαζάν, Ριστέφσκι, Πελέ (58′ Έουλερ)
Στον πάγκο: Εβόρα, Ντάβερφελντ, Άντονι, Μάζουρεκ, Ρέινολντς, Παντελή, Παπαφώτης, Σωτηρίου

ΑΠΟΛΛΩΝ (Α. Τσόρνιγκερ): Δημητρίου, Πίττας, Νταμπό (90′ Ίντζια), Ίλιεφ (73′ Μαυρίας), Ρομπέρζ, Κατελάρης, Χαμάς (61′ Αλεσάμι), Φιλιώτης (73′ Χάμπος), Γιάνκα, Κολ, Ζράντι
Στον πάγκο: Ντουρίν, Μαλεκκίδης, Αλμπάνης, Γουέλινγκτον, Χάμπος, Σπόλιαριτς, Ψύχας, Παπουνασβίλι, Στορ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Έουλερ, Τεσέιρα, Σάντος / Χαμάς, Κατελάρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Kεραυνός
ΘΕΑΤΕΣ: 4.000 περίπου
ΣΚΟΡΕΡ: 53′ Ίλιεφ
Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος
4ος: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
VAR: Fernandes Ferreira Vitor Jorge
ΑVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας