26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Eφιαλτικό 7λεπτο για την Κυρία και ο Άρης πήρε τη νίκη 3-2.Χατ-τρικ ο Στεπίνσκι.Ο Άλβες κράτησε το τρίποντο

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2021 0 941 Views

Ο Άρης επικράτησε με σκορ 3-2 της Ανόρθωσης σε αγώνα που έγινε στο Τσίρειο, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λιάσου Λουκά ήταν ο Μάριους Στεπίνσκι που πέτυχε τρία τέρματα στο πρώτο 20λεπτο.

Η Ανόρθωση, που δέχθηκε δεύτερη ήττα σε τρεις αγώνες, πλήρωσε τις αμυντικές ολιγωρίες που παρουσίασε στο ξεκίνημα του αγώνα. Mέσα σε 7 λεπτά δέχθηκε τρία γκολ από ένα παίκτη με θεατή τον Λόρια στα δύο πρώτα και γενικά την άμυνα και στα τρία και μετά έτρεχε αλλά δεν πρόλαβε αφού όταν βρήκε τις φάσεις για να κάνει την ανατροπή ο τερματοφύλακας του Άρη της άναψε κόκκινο με εντυπωσιακές αποκρούσεις σε σού ττου Κλατσά και κεφαλιά του Ρισβάνη, Προσπάθησε η Ανόρθωση να αντιδράσει και μείωσε το σκορ με γκολ του Ουάρνα και του Κάλτσα, όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, παρά την προσπάθεια του β’ ημιχρόνου. Η εκόνα της στο Α΄ημίχρονο ήταν απογοητευτική με αβίαστα λάθη που έφεραν τα γκολ του Άρη αλλά και ελάχιστα πράγματα στην επίθεση με τον Λάφερτι να μην προσφέρει τίποτα και με τον Ουάρντα να προσπαθεί χωρίς ουσιαστική βοήθεια.

Ο Άρης ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση καθώς μέσα σε διάστημα εφτά λεπτών πέτυχε τρία τέρματα με τον Μάριους Στεπίνσκι. Ο Πολωνός στράικερ άνοιξε το σκορ στο 12′ με κεφαλιά ( Αραγιούρι και Λόρια απλά άφησαν την μπάλα να πάει στον αμτίπαλο)σε μια φάση όπου οι αμυντικοί της Ανόρθωσης είχαν την μπάλα και την πο΄ύλησαν…Με κεφαλιά, στο 17′ σκόραρε ξανά με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάζου και θεατές άμυνα και Λόρια . Στο 19′ πέτυχε χατ-τρικ, εκμεταλλευόμενος τις αμυντικές ολιγωρίες της Ανόρθωσης.

Η Ανόρθωση προσπάθησε να συνέλθεί και να αντιδράσει και κατάφερε στο 29′ να μειώσει με την κεφαλιά του Ουάρντα, μετά από σέντρα του Ντέλετιτς.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε πιο επιθετική την Ανόρθωση στο δεύτερο ημίχρονο, και στο 50′ μείωσε σε 3-2 ο Καλτσάς μετά από σέντρα του Ουάρντα.Λ΄λιγο αργότερα ο Καλτσάς πήγε να ισοφαρίσει αλλά ο Άλβες του είπε όχι . Η Ανόρθωση συνέχισε να πιέζει και στο 60′ ο Ρισβάνης έπιασε κεφαλιά, όμως ο Βάνα Άλβες έκανε τρομερή απόκρουση με το ένα χέρι.

Ο Άρης οπισθοχώρησε όμως κατάφερε να ελέγξει την πίεση της Ανόρθωσης. Σταδιακά ισορρόπησε τον αγώνα. Στο 90+2′ ο Αραγιούρι είχε ευκαιρία με κεφαλιά να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά δεν βρήκε στόχο και έτσι παρέμεινε το 3-2.

Στους 7 βαθμούε ο Άρης ,στους 3 έμεινε η Ανόρθωση με δύο ήττες και μια νίκη αλλά και με ένα αγώνα λιγότερο.

ΑΡΗΣ (Λ.Λουκά): Βάνα Άλβες, Μανού (60′ Ιωσηφίδης), Σπόλιαριτς (54′ Φράγκος), Στεπίνσκι (86′ Σικόρσκι), Καζού, Γιάγκο, Κβάτσουκ (54′ Ράντουτ), Σίλντενφελντ, Ρονκάλια, Πατσέκο (86′ Ντελμίρο), Σιμιόν
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Λόπες,  Μπράουν, Ανδρέου, Ελευθερίου, Μουσουντά, Ματθαίου, 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τ.Κετσπάγια): Λόρια, Αρτυματάς, Κορέια (69′ Αβραάμ), Λάφερτι (63′ Ρουσιάς), Πόποβιτς, Αραγιούρι, Ρισβάνης, Νινούα (46′ Αντωνιάδης), Κορρέα (46′ Κορρέα), Ντέλετιτς (46′ Χριστοδουλόπουλος), Ουάρντα.
Στον πάγκο: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Κατσαράβα,  Μπουσουλάτζιτς, Χουσμπάουερ, Χριστοφή, Χρυσοστομου.

ΣΚΟΡΕΡ: 12′ 16’΄, 19′ Στεπίνσκι/28′ Ουάρντα, 50’Καλτσάς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιμιόν/Κορρέα
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2.000
Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Fernandes Ferreira Vitor Jorge
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Τράττου Λεόντιος