19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 1-0: Έλειπε ο Χάαλαντ, φρένο από την… πρώην του Ρόζε

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 1-0: Έλειπε ο Χάαλαντ, φρένο από την… πρώην του Ρόζε

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2021 0 360 Views

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έμεινε νοκ-άουτ λόγω μυϊκού προβλήματος και η Ντόρτμουντ των 10 παικτών από το 40′ δεν απείλησε ούτε μία φορά εντός εστίας, γνωρίζοντας την ήττα από τη Γκλάντμπαχ (1-0) στην πρώτη συνάντηση του Μάρκο Ρόζε κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ, τον υπεύθυνο για τα 11 από τα 17 γκολ της ως τώρα στη Bundesliga, τα πράγματα αυτονόητα «σκουραίνουν» για τη Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί απέδειξαν ξανά πόσο ανάγκη έχουν τον Νορβηγό σούπερ σταρ για να γίνονται απειλητικοί, καθώς κλήθηκαν να παίξουν εν τη απουσία του, λόγω μυϊκού προβλήματος. Κι αυτό ήταν το καλύτερο νέο για τη γηπεδούχο Γκλάντμπαχ του Άντι Χίτερ, η οποία πήρε την… εκδίκησή της από τον πρώην τεχνικό της, Μάρκο Ρόζε που μετακόμισε στην έτερη Μπορούσια, επικρατώντας άνετα με 1-0.

Το γκολ του Ζακάρια έδωσε προβάδισμα από το 37′ στα Πουλάρια, που χάρη στην ανόητη αποβολή του εκνευρισμένου Νταούντ τρία λεπτά αργότερα έκαναν ακόμα πιο εύκολη τη ζωή τους και κράτησαν μέχρι τέλους το υπέρ τους σκορ, σταματώντας έτσι το σερί των τεσσάρων νικών της Ντόρτμουντ σε Γερμανία κι Ευρώπη.