27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χαμόγελα στην προπόνηση της Ανόρθωσης.Καλά νέα για Ρισβάνη,Λάφερτι,Χριστοφή

Χαμόγελα στην προπόνηση της Ανόρθωσης.Καλά νέα για Ρισβάνη,Λάφερτι,Χριστοφή

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2021 0 1608 Views

Η σημερινή προπόνηση της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε με δίτερμα και η νικήτρια ομάδα πόζαρε χαμογελαστά όπως φαίνεται στην φωτογραφία που αναρτήθηκε στην σελίδα της Ανόρθωσης!!

Λόρια, Πόποβιτς, Χριστοφή, Αραγιούρι, Κορέια, Ρουσιάς και Μπουσούλαζιτς το ευχαριστήθηκαν αφου το διασκέδασαν δεόντως… με τον Νικόλα Χατζημιτσή να είναι ένας εκ των ηττημένων

“Η νικήτρια ομάδα στο παιχνίδι της σημερινής προπόνησης. Ερώτηση μπόνους. Ο @nikolas_had τι ακριβώς κάνει εκεί;  #anorthosisfc #anotraining #winningteam #ολοιμαζι” η ανάρτηση της Ανόρθωσης.

Στο μεταξύ καλά τα νέα που προέκυψαν από την προπόνηση της Πέμπτης στην Ανόρθωση .
Τόσο ο Σπύρος Ρισβάνης, όσο και ο Κάιλ Λάφερτι, ανέβασαν ρυθμούς καθώς ακολούθησαν αρκετό μέρος του προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και εκτός απροόπτου θα βρίσκονται στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. 
Το αν θα είναι όμως στο βαθμό ετοιμότητας που θα κρίνει ο Γεωργιανός τεχνικός, για να τους ρίξει στην μάχη από την αρχή του αγώνα, θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής.
Να αναφέρουμε επίσης πως αισθάνεται καλύτερα και ο Χριστοφή που συμμετείχε και αυτός στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή για Τσίρειο.
Ο Αμπαρτζουμιάν θέλει ακόμη χρόνο για να είναι έτοιμος. Για να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη, ούτε λόγος. Θα φανεί από βδομάδας, αν μπορεί να προλάβει το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ …