19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΟΞΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ:Τερματοφύλακες και VAR κράτησαν το 0-0 στο Μακάρειο

ΔΟΞΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ:Τερματοφύλακες και VAR κράτησαν το 0-0 στο Μακάρειο

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2021 0 16133 Views

Σε ένα παιχνίδι που Δόξα και Εθνικός έχασαν ξεκάθαρες ευκαιρίες, ένα γκολ ακυρώθηκε για οφσάιτ μέσω VAR, πρωταγωνιστές ήταν οι Πρινιωτάκης και Μπογκατίνοφ που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και έδωσαν από ένα βαθμό στις ομάδες τους με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Στους 5 βαθμούς η Δόξα, πρώτος βαθμός για τον Εθνικό.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 20ο λεπτό ο Φλοριάν έκανε ένα σουτ εντός περιοχής, αλλά η άμυνα της Δόξας παραχώρησε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Αυτή ήταν μέχρι εκείνο το σημείο η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να ελέγχουν, χωρίς όμως να έχουν ουσιαστικό κέρδος. Στο 35ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κοβάσεβιτς έκανε ένα τακουνάκι αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Στο επόμενο λεπτό ο Γκόρουμπετς έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Ζάκπα δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα, ενώ στο κόρνερ που εκτελέστηκε ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 42ο λεπτό ο Εμπραλίτζε έπιασε με την μία ένα σουτ από το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα έξω.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 48’ ο Σάσι έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Μπογκατίνοφ ήταν σε καλή θέση και απέκρουσε.  Στο 55ο λεπτό ο ίδιος παίκτης από πλάγια θέση έκανε το σουτ και κέρδισε ένα κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή στο σουτ του Αντενόν, αφού ο Μπογκατίνοφ απέκρουσε. Στο 64ο λεπτό ο Πηλέας εκτέλεσε ένα φάουλ από μακρινή απόσταση, αλλά ο Πρινιωτάκης έκανε σπουδαία απόκρουση και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 70ο λεπτό ο Μπαλντέ είχε μια τελικά αλλά ο Μπογκατίνοφ δεν δυσκολεύτηκε. Στο 72ο λεπτό ο Αντενόν έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν με το κεφάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε ελάχιστα την μπάλα έξω. Στο 75ο λεπτό ο Πρινιωτάκης έβγαλε νέα μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Μάριου Ηλία, αφού εκτοξεύθηκε για να απομακρύνει τον κίνδυνο. Η Δόξα απάντησε στο επόμενο λεπτό με τον Σαντίκ, ο οποίος μετά από σέντρα του Εμπραλίτζε έκανε το σουτ από κοντά αλλά αστόχησε, χάνοντας μια πραγματικά τεράστια ευκαιρία. Στο 78ο λεπτό  ο Μπαλντέ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα αρκετά έξω.

Στο 84ο λεπτό, ο Σάσι πήρε την μπάλα στην περιοχή μετά από προσπάθεια του Μπαλντέ, γύρισε και με το αριστερό από κοντά νίκησε τον Μπογκατίνοφ. Το VAR όμως εντόπισε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης και έτσι το γκολ ακυρώθηκε.

ΔΟΞΑ :Πρινιωτάκης, Αντένον, Ασαμόα (Σασί 46′), Σαντίκ, Κοβάσεβιτς, Αντάμοβιτς (Καλλής 90΄), Τραϊτσέφσκι, Στυλιανού (Χριστοφή 46′), Κυριάκου, Εμπραλίτζε (Οικονομίδης 93΄), Μέσκα (Μπαλτέ 67΄)

ΕΘΝΙΚΟΣ : Μπογκαντίνοφ, Πηλέας, Περατικός, Μ.Ηλία (Ηλία Κ 87΄), Αράζ (Ασούμπε 48′), Χουντόμπιακ, Ζάκπα (Φόλπρεχτ 57′), Γκόρουπετς, Φλοριάν (Ελουντού 56′) (Άδωνη 78΄), Ταράσοφς, Χολ

Κίτρινες: Αντάμοβιτς, Ακιόλα / Πηλέας, Περατικός, Γκόρουπετς

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος

VAR: Fernandes Correira Gustavo

AVAR: Ηροδότου Ξένια

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος