25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι και το κάναμε δύσκολο αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας…

ΤΙΜΟΥΡ:Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι και το κάναμε δύσκολο αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας…

By on 21 Σεπτεμβρίου, 2021 0 926 Views

Ικανοποιημένος με τη νίκη της Ανόρθωσης επί του Εθνικού με 2-1 δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο τεχνικός της Κυρίας σημείωσε ότι θα μπορούσε η «Κυρία» να είχε καθαρίσει από ενωρίτερα την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πήραμε τρεις βαθμούς, δεν ήταν εύκολο. Μετά το πρώτο ημίχρονο αντί να είμαστε εμείς που θα παίζαμε ελεύθερα χωρίς πίεση, δώσαμε την μπάλα στην Άχνα. Αν δούμε τις ευκαιρίες έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ πιο γρήγορα αλλά είδαμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. ότι παίρνεις είναι κέρδος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όταν κερδίζεις πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Δεν ήταν εύκολο για εμάς παίξαμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι και δώσαμε πολλές δυνάμεις. Αλλά, έτσι θα έχουμε μέχρι τον Δεκέμβριο. Υπάρχουν και οι αγώνες των Εθνικών ομάδων και δεν είναι ότι καλύτερο να λείπουν παίκτες για τόσες μέρες από τις προπονήσεις».

Για το γεγονός ότι δεν έκανε αλλαγή στην ενδεκάδα μετά τον ευρωπαϊκό αγώνα: «Όποιο θεωρούμε ότι πρέπει να παίξει παίζει. Δεν διαλέγουμε… Βλέποντας κάνουμε τις επιλογές μας. Είχαμε και κάποιους παίκτες τραυματίες που κάνουν τη διαφορά στην ομάδα, αλλά πάντα συμβαίνουν αυτά.

Για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο: «Είχαμε κι εμείς ευκαιρίες. Ήταν και η κούραση αλλά και το ότι δεν παίζουμε μόνοι μας. Ό,τι παίρνεις πρέπει να είσαι ευχαριστημένος».

Για το περιστατικό με τον Πόποβιτς και τον Χριστοδουλόπουλο στη φάση του πέναλτι: «Δεν ξέρω τι έγινε. Θα μάθω και εγώ».