18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προβληματισμός,ανησυχία,για την εικόνα και τους τραυματισμούς στο ΑΠΟΕΛ

Προβληματισμός,ανησυχία,για την εικόνα και τους τραυματισμούς στο ΑΠΟΕΛ

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2021 0 1574 Views

Καθόλου ευχάριστη δεν είναι η επόμενη μέρα στο ΑΠΟΕΛ που μέτρησε τρίτη ήττα στο Τσίρειο με την εικόνα του να μην είναι καλή αλλά και τους τραυματίες να αυξάνονται.

Χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα φυσιολογικά κάνει πολύ μεγαλύτερο τον προβληματισμό και την ανησυχία στην ομάδα.

Οι γαλαζοκίτρινοι και πάλι ήθελαν, αλλά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν παρουσιάζοντας για μια ακόμα φορά ανησυχητικά σημάδια με τον τρόπο που λειτούργησαν στο γήπεδο. Πολύ επιρρεπείς στα αμυντικά λάθη που θα μπορούσαν να κοστίσουν και άλλα γκολ, με μεσαία γραμμή που ακόμα ψάχνεται και με επίθεση που έχει μείνει στις εντυπώσεις των ηχηρών καλοκαιρινών μεταγραφών αλλά από ουσία… μηδέν.

Όσο νωρίς και αν είναι στη σεζόν το -9 από την κορυφή και η παρουσία στον πάτο της βαθμολογία προκαλούν έντονο προβληματισμό, ακόμα και ανησυχία για την επόμενη μέρα καθώς δημιουργούνται εύλογες και σοβαρές απορίες για το κατά πόσο μπορεί αυτό το ΑΠΟΕΛ να ανταποκριθεί στις ψηλές προσδοκίες με τις οποίες άρχισε τη σεζόν.

Είναι στιγμές στο παιχνίδι που ο κάθε παίκτης δείχνει ότι κάνει του κεφαλιού του και αυτό είναι άκρως προβληματικό για κάθε ομάδα. Άλλωστε κάτι τέτοιο αποτέλεσε και μέρος των δηλώσεων του Σωφρόνη Αυγουστή που ανάμεσα σε άλλα είπε «Δεν ξέρω και θα προσπαθήσω να το βρω γιατί βρισκόμαστε πολλές φορές εκτός περιοχής και προσπαθούμε με ένα σουτ να τελειώσουμε την φάση ενώ έχει παίκτες άλλους δίπλα μας σε καλύτερη θέση».

Κάτω από αυτό το σκηνικό και σύμφωνα με όσα παρουσίασε μέχρι τώρα η ομάδα, δεν είναι μόνο το -9 από την κορυφή που προβληματίζει, αλλά και όλα όσα αφορούν την ομάδα. Κάθε στατιστική ανάλυση προκαλεί κατάθλιψη με το ΑΠΟΕΛ να έχει σκοράρει ένα μόλις γκολ και αυτό από αμυντικό, ενώ έχει δεχτεί 7 γκολ. Απολογισμός που περισσότερο θυμίζει ομάδα που παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και όχι ομάδα που έχει ψηλές βλέψεις.

Και δεν φτάνουν όλα αυτά, προστέθηκε το πρόβλημα του Σάντος που εκ’ πρώτης όψης φαίνεται σοβαρό, ενώ ο Κβιλιτάια που έφυγε τραυματίας, είχε πρόβλημα και μεσοβδόμαδα αλλά προπονήθηκε κανονικά και κρίθηκε έτοιμος να αγωνιστεί.Προσθέστε και τους τραυματίες Βινίσους και Ντε Βινσέντι για να δείτε σε πόσο προβληματισμό βρίσκεται ο προποντής της ομάδας

Αν δεν συνέλθει άμεσα το ΑΠΟΕΛ κινδυνεύει να χαθεί από πολύ νωρίς η χρονιά και κάτι τέτοιο θα είναι κυριολεκτικά καταστροφικό με το μεγάλο οικονομικό άνοιγμα που έγινε το καλοκαίρι. Ο Σωφρόνης έχει αρκετή δουλειά μπροστά του να κάνει και έχει αντίπαλο και τον χρόνο που δεν έχει στη διάθεση του. Προς το παρόν προέχει η ηρεμία, αλλά και η δουλειά για το επόμενο ματς που είναι με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ τη Δευτέρα και δεν υπάρχει περιθώριο για καμία απώλεια.