26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Για όλους καλύτερη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει

ΜΠΕΡΓΚ:Για όλους καλύτερη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2021 0 1275 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα  στην Δόξα… 

“Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη. Κερδίσαμε με ανατροπή και με δέκα. Δεν τα βάλαμε κάτω και παλέψαμε. Ήταν ένα δραματικό παιχνίδι. Για όλους καλύτερη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει. Παλέψαμε και το πιστέψαμε. Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Μπράβο στον Ντούρις που είχε το θάρρος να σκοράρει από το πέναλτι. Το άξιζε. Ο Λέτσιακς πέτυχε το γκολ με το δεξί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν το θέλεις, γίνεται. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμαστε από έξι ώρες ταξίδι. Έχουμε χρόνο για αποκατάσταση για να είμαστε έτοιμοι” 

Για την απόδοση της ομάδας: “Ίσως να μας επηρέασε λίγο το παιχνίδι. Η Δόξα νίκησε την Ανόρθωση και έφερε ισοπαλία με την ΑΕΚ. Δεν θα υποτιμούσα την Δόξα. Συμφωνώ ότι δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε σήμερα. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Κάναμε πολλά πράγματα για να επιστρέψουμε. Είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας σήμερα. Δεν ήταν εύκολο να κάνει το πέναλτι ο Ντούρις. Εμένα δεν θα μου άρεσε να το κάνω. Είναι μία ωραία βραδιά για μας. Είναι ένα ματς που θα το θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό” 

Για τις αλλαγές οι οποίες έκριναν το ματς: “Η ομάδα μας έχει ποιότητα και είναι λίγο μεγαλύτερη. Ήταν πολύ καλό που τους είδαμε. Είμαστε χαρούμενοι”

Για τον Ντούρις και την αποθέωση του κόσμου: “Ο κόσμος είναι υπέροχος με τον Ντούρις. Ήταν ένα καθοριστικό σημείο το 1-1. Ο Ντούρις δουλεύει σκληρά δεν είναι παίκτης πολυτελείας. Έχει την συμπάθεια και τον θαυμασμό μου. Σήμερα πήρε την μπάλα και ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι. Έχει τοπ επιπέδου νοοτροπία” 

Για τον Παπουλή: “Ίσως θα είναι έτοιμος στο επόμενο ματς”