18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απίστευτο φινάλε και νίκη 2-1 με ανατροπή για την Ομόνοια …με το VAR σε ρόλο πρωταγωνιστή

Απίστευτο φινάλε και νίκη 2-1 με ανατροπή για την Ομόνοια …με το VAR σε ρόλο πρωταγωνιστή

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2021 0 396 Views

Σε ένα παιχνίδι με μπόλικες παρεμβάσεις του VAR, ΔΥΟ κόκκινες και πολλές επίμαχες φάσεις, η Ομόνοια έκανε τρομερή ανατροπή με δυο γκολ στις καθυστερήσεις

Το γκολ για την Δόξα ο Εμπραλίτζε στο 72ο λεπτό, με πέναλτι έκανε το 1-1 ο Ντούρις στις καθυστερήσεις, ενώ στο 97 ο Λέζιακς έκανε το 2-1

.Άδικο το αποτέλεσμα για την Δόξα που ήταν καλύτερη και πιο επικίνδυνη ενώ είδε το VAR να της ακυρώνει δυο γκολ για οφσάιντ,και να δέχετσι μια κόκκινη και πέναλτι στο 90 και κάτι ενώ ο VARρίστας δεν εξέτασε την φάση όπου ο παίκτης της Ομόνοιας στην προσπάθεια του να κλέψει την μπσλα από τον τερματοφύλακα υπέπεσε σε φσουλ που δεν δόθηκε για να ακολουθήσει το πέναλτι και αποβολή.Για το πρώτο οφσάιντ θα γίνει συζήτηση αν ορθά εκτιμήθηκε απο τον διαιτητή και τον Varιστα ότι επηρέζε την φάση στο ξεκίνημα της φάσης συμπαίκτης του Στυλιανού που έγινε κάτοχος της μπάλας.Η Δόξα θα φωνάζει και για επιπρόσθετο χρόνο καθυστερήσεων αφου υποδείχθηκαν 5 κσι το 2-1έγινε στο 97′.Η Ομόνοια που έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Γκόμεθ πέτυχε όπως εξελίχθηκε ο αγώνας μια σπουδαία νίκη με ανέλπιστη ανατροπή άσχετα αν δεν ήταν στην καλή της μέρα.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 8ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσέποβιτς με κεφαλιά γύρισε στον Λέζιακς και αυτός με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι.

Στο 17ο λεπτό ο Σαντίκ υποδέχτηκε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι από πάσα που έγινε από τα δεξιά και την έστειλε στα δίκτυα. Το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 23ο λεπτό ένα σουτ του Ασαμόα πέρασε έξω. 5 λεπτά μετά μια κεφαλιά του Γιούστε έφυγε έξω.

Στο 31ο λεπτό είχαμε σύγχυση στην περιοχή της Ομόνοιας με το VAR να εξετάζει αν η μπάλα πέρασε ολόκληρη την γραμμή, κάτι που δεν έγινε και το παιχνίδι συνεχίστηκε.  Στο 43ο λεπτό ο Λοϊζου μπήκε στην περιοχή αλλά δεν βρήκε χώρο για το σουτ, ενώ είχε προηγηθεί ένα εύκολο σουτ για τον Φαμπιάνο από πλευράς Δόξας. Στο 45ο λεπτό ο Τσέποβιτς εκτέλεσε ένα φάουλ, αλλά ο Σισκόφσκι απέκρουσε.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Άστοχο σουτ είχε ο Μέσκα στο 49ο λεπτό, ενώ 9 λεπτά μετά ο Ατιέμγουεν είχε ένα πολύ καλό σουτ. Στο 65ο λεπτό ο Αντενόν σκόραρε με το κεφάλι μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 71ο λεπτό ο Φαμπιάνο απέκρουσε μια κεφαλιά από πλευράς Δόξας, ωστόσο στο επόμενο λεπτό σε μια αντεπίθεση ο Εμπραλίτζε έκανε το σουτ και νίκησε τον Φαμπιάνο για το 0-1!

Στο 80ο λεπτό ο Φαμπιάνο μάζεψε σουτ του Αντάμοβιτς. Στο 85ο λεπτό ο Γκόμεθ δέχτηκε κόκκινη κάρτα μετά από παρέμβαση του VAR.

Στις καθυστερήσεις ο ρεφ απέβαλε τον Σισκόφσκι για φάουλ στον Κακουλλή (2η κίτρινη) και έδωσε πέναλτι στους πράσινους. Ο Ντούρις έκανε το 1-1 από τα 11 βήματα.

Στο 96΄ο Σαντίκ έκανε ένα σουτ το οποίο όμως έφυγε έξω, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λέζιακς με σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-1!

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λέζιακς, Ψάλτης, Γιούστε, Χούμποτσαν, Μπασιρού (86΄ Σέχου), Γκόμεθ, Ζαχαρίου (60΄ Τζιωνής), Λοίζου, Ατιέμγουεν (60΄ Κακουλλής), Τσέποβιτς (86΄ Ντούρις).
Στον πάγκο :Ουζόχο, Παναγή, Λανγκ, Παναγιώτου, Κίκο,, Ασημένος, Χαραλάμπους, Σάββα,

ΔΟΞΑ (Κ.Σακκάς): Σισκόφσκι, Αντενόν, Ασαμόα (86΄ Σάσι), Σαντίκ, Κοβάσεβιτς (60΄ Κυριάκου), Αντάμοβιτς, Τραϊτσέφσκι, Στυλιανού, Καραμανώλης (86΄ Χριστοφή), Εμπραλίτζε (90+1΄ Πρινιωτάκης), Μέσκα
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Ορφανίδης, Μπένι, Ολιβέιρα, Οικονομίδης, Χριστοφή, Φασουλιώτης Βασιλείου, Καλλής,  

ΣΚΟΡΕΡ: 90+2΄ Ντούρις (π.), 90+7΄ Λέζιακς/ 72΄ Εμπραλίτζε
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζιωνής, Μπασιρού/Στυλιανού, Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι
KOKKINE
Σ Γκόμεθ/Σισκόφσκι
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 5.000
Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας