24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έπαιξε με τη φωτιά,την έσωσε ο Λόρια.Η Ανόρθωση 2-1τον Εθνικό με αχ και βαχ

Έπαιξε με τη φωτιά,την έσωσε ο Λόρια.Η Ανόρθωση 2-1τον Εθνικό με αχ και βαχ

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2021 0 4777 Views

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ανόρθωση . Το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια επικράτησε με 2-1 του Εθνικού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Τα γκολ των νικητών επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 10΄ ο Κωστάκης Αρτυματάς σκόραρε με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 42΄ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος διπλασίασε τα γκολ  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η παράβαση έγινε από τον Ιωάννου στον Ουάρντα.

Η Ανόρθωση εφησύχασε με το 2-0 και στο β’ημίχρονο έπαιξε με τη φωτιά.Αφού δεν κατάφερε να πετύχει τρίτο γκολ απειλήθηκε από τον Εθνικό που έκανε αρκετές τελικές με άστοχα σουτ αλλά χρειάστηκε και ο Λόρια σε 3-4 περιπτώσεις για να αποτρέψει πιο νωρίς μείωση του σκορ αλλά και μετά το 2-1 την ισοφσριση.

Ο Εθνικός προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο για να μπει στο παιχνίδι, είχε τις ευκαιρίες του και τα κατάφερε τελικά στο 90΄ με σουτ του Αμπντουλάγιεφ που κόντραρε και στον Αραγιούρι.

Στους τρεις βαθμούς έφτασε η Ανόρθωση μετά από δύο αγώνες, ενώ ο Εθνικός είναι χωρίς βαθμό στους τρεις αγώνες που έδωσε αλλά η εμφάνιση του άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.Η Ανόρθωση δεν είχε καλή απόδοση και ιδιαίτερα στο β’ημίχρονο προβλημάτισε.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Κορρέα, Αραγιούρι, Ρισβάνης (56΄ Αντωνιάδης), Κορέια, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ (63΄ Νινούα), Πόποβιτς (78΄ Μπουσουλάτζιτς), Χριστοδουλόπουλος (54΄ Καλτσάς), Ουάρντα, Ρουσιάς (78΄ Κατσαράβα)

Στον πάγκο: Τζουρ, Αβραάμ,, Χατζημιτσής, Μότης, Ιωάννου

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ηλίας Χαραλάμπους): Μπογκατίνοφ, Γκόρουπετς (46΄ Ασούμπρε), Ταράσοφς, Χαλ, Περατικός, Ιωάννου, Κουντόμπιακ (78΄ Μωυσέως), Φόλπρεχτ (78΄ Πηλέας), Αμπντουλάγιεφ, Ζάκπα, Μ. Ηλία (60΄ Φλοριάν)

Στον πάγκο: Χριστόδουλου,  Άδωνη, Κ. Ηλία, Καρασάουσκς, Κυπριανού, Κουμής, Ελουντού

ΣΚΟΡΕΡ: Αρτυματάς (10΄), Χριστοδουλόπουλος (πεν. 42΄) / Αμπντουλάγιεφ (90΄)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νινούα / Φόλπρεχτ, Χαραλάμπους

ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

ΘΕΑΤΕΣ: 3.500

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Σολωμού (Ιωάννης Λαζάρου – Γιώργος Σάββα), 4ος: Μενέλαος Αντωνίου

VAR: Νικόλας Νεοκλέους, AVAR: Χρυσοβαλάντης Θεουλή