29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Έβαλε σε κίνδυνο τους τρεις βαθμούς η απόφαση στο 74΄

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Έβαλε σε κίνδυνο τους τρεις βαθμούς η απόφαση στο 74΄

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2021 0 3178 Views

Μιλώντας στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε… 

“Ήταν μια μεστή εμφάνιση. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.

“Εκτός από τους τρεις βαθμούς ανεβάζουμε την αυτοπεποίθηση μας. Δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου. Ο αντίπαλος προηγήθηκε από ένα φάουλ που για εμάς δεν ήταν φάουλ. Μπράβο στον κόσμο που γέμισε σχεδόν όλη τη δυτική, πάνε χρόνια που έχουμε να δούμε τέτοια ενότητα. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα κερδίζει τον κόσμο μας. Δείξαμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα”

“Είδαμε και κάποια πράγματα που μας ενόχλησαν αφάνταστα. Η φάση στο 74’ με τον Ίλιεφ, ήταν ακριβώς η ίδια φάση με τον Χάμπο στον αγώνα με τον Άρη. Από το 30΄΄ ο Απόλλωνας με δέκα παίκτες ενώ δεν υπήρχε καν παρέμβαση VAR Βλέποντας τα πρώτα παιχνίδια βλέπουμε πως υπάρχει μια ανομοιομορφία στην εφαρμογή των κανονισμών, και αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι. Αυτή η απόφαση έβαλε σε κίνδυνο τους τρεις βαθμούς“.

“Ο κόσμος κρίνει πλέον βάση της βελτίωσης. Είπαμε εξ΄αρχής θα δίναμε χρόνο. Είναι μια μεταβατική χρονιά για εμάς, μακριά από τα μεγάλα λόγια που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια λόγω της σταθερής πορείας που είχαμε. Θα έχουμε τα σκαμπανεβάσματα, η ομάδα βελτιώνεται και κτίζει χαρακτήρα. Έχουμε ακόμα εκτός μεγάλους ποδοσφαιριστές όπως τον Τζουμ, τον Αλμπάνη, τον Μάρκοβιτς, τους δύο Γιοβάνοβιτς”