19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ :Το έχω ακούσει αρκετές φορές γνωρίζω τη σημασία του αγώνα με την ΑΕΛ

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ :Το έχω ακούσει αρκετές φορές γνωρίζω τη σημασία του αγώνα με την ΑΕΛ

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2021 0 7186 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Tσόρνιγκερ ανέφερε…

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έντονα συναισθήματα, που στο τέλος μας βρήκε δίκαια νικητές. Στο ξεκίνημα το ΑΠΟΕΛ μας έβαλε αρκετή πίεση αλλά καταφέραμε και βρήκαμε τα πόδια μας, κυνηγήσαμε την μπάλα και το παιχνίδι. Με τους οπαδούς των δύο ομάδων στις κερκίδες υπήρχε αρκετή ένταση.

Πριν το παιχνίδι ζητήσαμε από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν το επόμενο βήμα. Η ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια έδειξε χαρακτήρα αλλά απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ που μπορεί να έχει τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο πρωτάθλημα, ο χαρακτήρας δεν είναι αρκετός. Έπρεπε να βρίσκουμε λύσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού καθώς το ΑΠΟΕΛ έβαλε πίεση, χωρίς όμως να χάνουμε το νόημα του παιχνιδιού μας, που είναι να σκοράρουμε. Με κάνει χαρούμενο το ότι έχουμε χρησιμοποιήσει πάνω από 20 παίκτες μέχρι στιγμής σε τρεις αγώνες. Αυτό δείχνει την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας.

Συγκεντρωνόμαστε στην επόμενη ημέρα, στην ανάλυση του παιχνιδιού αυτού αλλά και του Κυπέλλου, έχοντας υπόψη και το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Παρακαλώ τους οπαδούς αν με βρουν στην πόλη αυτές τις ημέρες, δεν χρειάζεται να μου τονίσουν πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας και ότι πρέπει να κερδίσουμε. Το έχω ακούσει αρκετές φορές και το γνωρίζω”.