25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αγώνας της χρονιάς για το ΑΠΟΕΛ!Πάει με κόσμο στο Τσίρειο

Αγώνας της χρονιάς για το ΑΠΟΕΛ!Πάει με κόσμο στο Τσίρειο

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2021 0 1015 Views

Έχοντας επίγνωση των δυσκολιών αλλά και του σημαντικού από πλευράς βαθμολογικού ενδιαφέροντος αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του AΠΟΕΛ  ,καλούνται να δείξουν ένα πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αν θέλουν να τερματίσουν το μηδέν που μετρούν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.Είναι μόλις η τρίτη αγωνιστική αλλά με ήδη δύο ήττες για το ΑΠΟΕΛ το σημερινό ντέρμπι είναι σαν ο αγώνας τςη χρονιάς αφού δεν αντέχει ΄τρίτη σερί ήττα
Ο Σωφρόνης Αυγουστή, σε μία ιδιαίτερη για τον ίδιο επίσκεψη στο Τσίρειο, καλείται από την πλευρά του να βρει τον τρόπο να παρατάξει μία ομάδα, έτοιμη και ικανή ώστε να διεκδικήσει και να πάρει το πρώτο βαθμολογικό κέρδος.
Το πλάνο του προπονητή, δεν αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές. Πλην της παρουσία του Καρώ, στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στο Σάντος. Από εκεί και πέρα, αν το αποφασίσει ίσως προβεί σε κάποιες εσωτερικές κινήσεις-αλλαγές, στην προσπάθεια του να κάνει πιο επιθετική και παραγωγική την ομάδα.
Μία πιθανή 11άδα αναμένεται να στελεχωθεί από τους, Σκουφέτ, Τσεπάκ, Ζαμπάλα, Καρώ, Σάντος, Νταουσβίλι, Νατέλ, Σόουζα, Κβιλιτάια, Ντανίλο, Οκριασβίλι.
Η είδηση που προκύπτει, έχει να κάνει με την προπώληση των εισιτηρίων που πλησίασε στα χίλια και τόσοι αναμένεται να είναι οι φίλοι της ομάδας στην Ανατολική κερκίδα.
Θεωρείται μάλιστα, ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για τη δύσκολη προσπάθεια των παικτών και ο κόσμος που θα πάει στο Τσίρειο, περιμένει ότι αυτή τη φορά θα καταφέρει να φύγει με το χαμόγελο.