Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Έτοιμος για το 3Χ3 ο Απόλλωνας με ερωτηματικά για την 11αδα

19 Σεπτεμβρίου, 2021
825 Views
0 Comments
Έτοιμος για το 3Χ3 ο Απόλλωνας με ερωτηματικά για την 11αδα

Το τρία στα τρία είναι ο μοναδικός στόχος του Aπόλλωνασ  στο σημερινό πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για τους «γαλάζιους» κόντρα στο ΑΠΟΕΛ  στο Τσίρειο (Cytavision Sports 1) και αυτό που μένει είναι να δούμε με ποιους ποδοσφαιριστές θα αρχίσει αυτή την προσπάθεια για τη νίκη ο προπονητής Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.
Το λέμε αυτό καθώς υπάρχουν κάποια σημαντικά ερωτηματικά που δημιουργούνται από το γεγονός ότι δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει επ’ ακριβώς την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Τα μεγαλύτερα ερωτηματικά αφορούν την θέση του τερματοφύλακα, αυτήν του καθαρού αμυντικού μέσου και τα άκρα της άμυνας.
Πάμε να δούμε πως έχουν τα δεδομένα για την κάθε θέση ξεχωριστά:
-Για την θέση του τερματοφύλακα, αν είναι έτοιμος ο Γιοβάνοβιτς τότε θα παίξει, αλλιώς θα βρεθεί ξανά κάτω από τα δοκάρια ο Δημητρίου που τα πήγε πολύ καλά κόντρα στον Άρη.
-Για την θέση στη μεσαία γραμμή αν δεν είναι έτοιμος ο Τζουμ, θα παίξει ο Κατελάρης για να βρεθεί δίπλα στον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας ένας εκ των Νασιμέντο ή Μαλεκκίδη.
-Για τα άκρα της άμυνας οι Μαυρίας και Αλεσάμι είναι πιο έτοιμοι αλλά οι Φιλιώτης και Χαμάς ήταν εξαιρετικοί απέναντι στον Άρη και αυτό δυσκολεύει το έργο του Τσόρνιγκερ.
Οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι Ζράντι, Κολ και Ίλιεφ τριπλέτα πίσω από τους επιθετικούς Πίττα και Γιάνκα.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>