26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην Πάφο με στόχο τη νίκη η ΑΕΚ.Ζοέλ ή Τούμπας κάτω από τα δοκάρια

Στην Πάφο με στόχο τη νίκη η ΑΕΚ.Ζοέλ ή Τούμπας κάτω από τα δοκάρια

By on 18 Σεπτεμβρίου, 2021 0 1020 Views

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ  παρουσίασε μία πολύ πιο βελτιωμένη εικόνα στο ντέρμπι με την Ομόνοια   σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Δόξα , βάσει λογικής, ο Νταβίντ Καταλά δεν αναμένεται να χαλάσει τη… συνταγή στο επικείμενο παιχνίδι με την Πάφο.

Αναγκαστική θα είναι η αλλαγή στη θέση του βασικού τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Ρούμπεν Μαρτίνεθ, την οποία διεκδικούν οι Τούμπας και Ζοέλ, απ’ εκεί και πέρα όμως δεν αποκλείεται να μην υπάρξει καμία άλλη διαφοροποίηση.

Ακόμη κι αν ο Τόμοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις, ας μη ξεχνάμε ότι έχασε αρκετές τις προηγούμενες μέρες άρα, χωρίς να τον αποκλείσουμε εντελώς, ο Μίκελ Γκονζάλεθ διατηρεί το προβάδισμα για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μιλίτσεβιτς στο κέντρο της άμυνας.

Τα μπακ δεν αλλάζουν. Παρά την ένταξη του Ροσάλες, από τη στιγμή που ο Τάντι έκανε ένα τόσο καλό παιχνίδι κόντρα στην Oμόνοια , δύσκολα τον βγάζεις έξω! Αυτός θα είναι ο δεξιός μπακ στην Πάφο, ενώ αριστερά παραμένει ο Άνχελ Γκαρσία.

Αμετακίνητο και το δίδυμο στη μεσαία γραμμή κι εννοούμε τους Λουΐς Γκουστάβο και Ραφαήλ Μάμα. Πολύ δύσκολα θα αλλάξουν και οι τέσσερεις της επίθεσης, δηλαδή οι Ακοράν, Γκιούρτσο, Τρισκόφσκι και Νταρμπισάιαρ…

Η AEK φεύγει για πρώτη φορά από τη Λάρνακα στο νέο πρωτάθλημα και μοναδικός της στόχος δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει στην πόλη της με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της!