24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Στόχος η νίκη με δεδομένες 4 απουσίες τη Δευτέρα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Στόχος η νίκη με δεδομένες 4 απουσίες τη Δευτέρα

By on 18 Σεπτεμβρίου, 2021 0 2903 Views

Το μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια στράφηκε αποκλειστικά στον αγώνα της Δευτέρας με τον ΕΘνικό.Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και η Ανόρθωση δεν έχει την πολυτέλεια να στέκεται στο τι έγινε ή τι δεν έγινε με τους Σέρβους στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και στον αγώνα με την Δόξα.Ωστόσο τα λάθη διαγνώστηκαν και στόχος είναι να διορθωθούν για να έρεθι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός Άχνας  ακολουθεί τη Δευτέρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το ματς αυτό γίνεται ακόμη πιο σημαντικό μετά τη γκέλα με τη Δόξα , αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια, έστω κι αν βρισκόμαστε στην αρχή της κούρσας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια καταστρώνει το πλάνο του, έχοντας ως βασικό δίλημμα αν θα πρέπει να κάνει αλλαγές, δεδομένων των συνεχόμενων αγώνων που έχει η «Κυρία» ως την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, αρχές Οκτωβρίου.

Περιμένει και τα νεότερα από το ιατρικό δελτίο, αν και δεν φαίνεται πολύ πιθανό να αδειάσει ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Ο Γεωργιανός τεχνικός θα περιμένει και την τελευταία προπόνηση, αλλά προς το παρόν φαντάζει δύσκολο να επιστρέψει κάποιος από τους τραυματίες (Λάφερτι, Αμπαρτζουμιάν, Χριστοφή). Ωστόσο, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και αν δεν προλάβουν το ματς με τον Εθνικό Άχνας, θα είναι διαθέσιμοι με τον Άρη, όπως όλα δείχνουν.

Εκτός της Δευτέρα είναι και ο Ντέλετιτς λόγω τιμωρίας. Από την άλλη το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε ο Ονησίφορος Ρουσιάς στο παιχνίδι με την Παρτιζάν δεν ήταν σοβαρό και αναμένεται να παίξει τη Δευτέρα.