Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για νέα δύσκολη μάχη

18 Σεπτεμβρίου, 2021
167 Views
0 Comments
Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για νέα δύσκολη μάχη

Πανέτοιμος για νέα δύσκολη αποστολή ο ΟΛυμπιακός που μετά τη νίκη του επί του ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕΛ και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες με στόχο να στείλει το μήνυμα πως και φέτος κτυπά θέση στην πρώτη εξάδα.

Ο Γιώργος Πετράκης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες και φυσικά θέλει δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι σε ακόμη ένα δυνατό αντίπαλο. Τέτοια παιχνίδια κεντρίζουν τους “μαυροπράσινους” που μεταμορφώνονται προς το καλύτερο και πάντα είναι ανταγωνιστικοί. 

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού κρατούν το πάθος και την τακτική προσήλωση στο ματς με το ΑΠΟΕΛ όμως δεν εφησυχάζονται και επιζητούν ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στο ματς με την ΑΕΛ.

Στα θετικά είναι πως ο Αλχασάν Γουακασό ανεβαίνει και νιώθει καλύτερα, ίσως βρίσκεται στις εναλλακτικές επιλογές του Ελλαδίτη κόουτς. Είναι ποδοσφαιριστής που επενδύει πολλά ο “Τακτακαλάς”, ακόμη και για λίγα λεπτά ίσως να δώσει βοήθειες.

Όσο αφορά την ανταπόκριση του κόσμου αναμένουν ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση στο ΓΣΠ, με τους οπαδούς της ομάδας να έχουν “ζεσταθεί” από τη νίκη με το ΑΠΟΕΛ και να θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμα μία.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>