26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά χάσαμε από καλύτερο αντίπαλο

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά χάσαμε από καλύτερο αντίπαλο

By on 17 Σεπτεμβρίου, 2021 0 1014 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα της Ανόρθωσης από την Παρτίζαν με 2-0.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του προπονητή της “Κυρίας” στην κάμερα της Cytavision και στη διάσκεψη Τύπου…

“Το κυριότερο πράγμα είναι ότι πετύχαμε τον στόχο μας να προκριθούμε στους ομίλους. Κάναμε την προσπάθεια μας. Εμείς δεν μπορέσαμε, αυτοί μπόρεσαν.

Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά χάσαμε από καλύτερο αντίπαλο. Προσπαθήσαμε, είχαμε τις δικές μας στιγμές στο παιχνίδι, μπορούσαμε, αλλά δίκαια κέρδισε η Παρτίζαν.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου.

Θα παίξουμε δυνατά όλα τα παιχνίδια, δεν στεναχωριόμαστε, δεν βάζουμε το κεφάλι μας κάτω. Βλέπουμε μπροστά, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι”

Αν επηρέασαν οι απουσίες; “Είναι μέρος του παιχνιδιού. Αυτοί που έπαιξαν προσπάθησαν. Δίκαια κέρδισε η Παρτίζαν. Αυτό δεν μειώνει την επιτυχία μας να προκριθούμε στους ομίλους. Θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι, ελπίζω στο επόμενο να πάρουμε βαθμούς”

Για το αν μπορεί να προκριθεί η Ανόρθωση: “Αν θες να προκριθείς πρέπει να κερδίζεις εντός έδρας. Δυσκολεύει η προσπάθεια μας, αλλά έχουμε ακόμα 5 παιχνίδια. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Εθνικό”

Ο Ανδρέας Αβραάμ είπε στη διάσκεψη Τύπου: “Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε. Προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε και βλέπουμε τη συνέχεια”.

Για το αν μπορεί να επηρεάσει την ομάδα ψυχολογικά η δεύτερη σερί ήττα: “Κάθε φορά που χάνεις απογοητεύεσαι. Έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, με την Άχνα στην έδρα μας. H ήττα με τη Δόξα ήταν εκτός προγράμματος. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον Εθνικό”.