Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Aντικατάσταση της κάρτας φιλάθλου για οπαδούς Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

16 Σεπτεμβρίου, 2021
461 Views
0 Comments
Aντικατάσταση της κάρτας φιλάθλου για οπαδούς Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

O ΚΟΑ  προχώρησε σε ακύρωση της υφιστάμενης κάρτας φιλάθλου και σε επανέκδοση νέας κάρτας, των ατόμων των οποίων τα προσωπικά δεδομένα πιθανό να έχουν παραβιαστεί από τις ιστοσελίδες έκδοσης των εισιτηρίων των ομάδων.  

Πιο αναλυτικά:

Στα πλαίσια εφαρμογής επιπλέον μέτρων ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των κατόχων κάρτας φιλάθλου και σε συνέχεια του περιστατικού πιθανής παραβίασης προσωπικών δεδομένων, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού προβαίνει σε μια σειρά προληπτικών μέτρων, μεταξύ των οποίων και σε αντικατάσταση αριθμού Καρτών Φιλάθλου.

Συγκεκριμένα ο ΚΟΑ προχώρησε σε ακύρωση της υφιστάμενης και σε επανέκδοση νέας Κάρτας Φιλάθλου, των ατόμων των οποίων τα προσωπικά δεδομένα πιθανό να έχουν παραβιαστεί από τις ιστοσελίδες έκδοσης των εισιτηρίων των ομάδων.  Συγκεκριμένα η αντικατάσταση της Κάρτας Φιλάθλου αφορά στα άτομα που είχαν εκδώσει εισιτήρια για τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Dinamo Zagreb, καθώς και αριθμό ατόμων που έχουν εκδώσει εισιτήρια διαρκείας του ΑΠΟΕΛ. 

Η ενημέρωση των επηρεαζομένων ατόμων πραγματοποιείται μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που έχουν καταχωρήσει οι κάτοχοι των καρτών και συγκεκριμένα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή μέσω τηλεφώνου σε περίπτωση που το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν είναι καταχωρημένο στο σύστημα.  

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>