19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα σενάρια για την 11αδα της Ομόνοιας κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι(17:30 Cytavision)

Τα σενάρια για την 11αδα της Ομόνοιας κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι(17:30 Cytavision)

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2021 0 801 Views

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε στον όμιλο, αλλά προτεραιότητα μας, είναι το πρωτάθλημα». Αυτή η δήλωση του Χένινγκ Μπεργκ, αφήνει ερωτηματικά για το πως θα παρατάξει την Oμόνοια  ο Νορβηγός τεχνικός στο πρώτο παιχνίδι με την Καϊράτ Αλμάτι για τον 8ο όμιλο του Europa Conference League. (Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Almaty Ortalyk Stadion» στις 17:30 και θα μεταδοθεί από το Cytavisionsports3)

Οι απουσίες των Τσέποβιτς, Μποτεάκ, Κούσουλου και Ντίσκερουντ, είναι σημαντικές, αλλά η Ομόνοια  έχει το βάθος να τις καλύψει. Ακόμα και να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές ο Χένινγκ Μπεργκ, η πληθώρα των επιλογών του δίνουν αυτή τη δυνατότητα,ωστόσο είναι αλήθεια πως περιορίζουν σημαντικά τις επιλογές

Αρχίζοντας από τον «άσο», δεδομένα θα καλυφτεί από τον Φαμπιάνο. Τώρα για την άμυνα, ο Λανγκ έχει καταγράψει ήδη δέκα φουλ συμμετοχές και δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο. Σε αυτό το σενάριο Νικόλας Παναγιώτου και Χούμποτσαν θα συνθέσουν το αμυντικό δίδυμο, με τον Ψάλτη να καλύπτει πιθανόν το δεξί αμυντικό άκρο, αντί του Σέχου και τον Λέζιακς στο αριστερά.
Για το χώρο της μεσαίας γραμμής, υπάρχουν οι επιλογές των Μπασιρού, Χαραλάμπους, Γκόμεθ και Παπουλή. Αν ο πρώτος είναι ο ένας, τότε για την άλλη θέση… όλα είναι ανοιχτά.
Στα επιθετικά άκρα, Λοίζου και Τζιωνής  φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο, όμως υπάρχουν και οι επιλογές των Ζαχαρίου και Ιγιάγι. Αν και όλα δείχνουν πως ο Νιγηριανός θα προωθηθεί, για να παίξει δίπλα στον Κακουλλή, στο 4-4-2.
Αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο, όμως ο Μπεργκ μπορεί να διαφοροποιήσει το πλάνο του, ανάλογα και με το πως σκέφτεται την διαχείριση των ποδοσφαιριστών του με δεδομένες και τις απουσίες.