25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πήρε τον πρώτο βαθμό η Ομόνοια.Μπορούσε και νίκη στο Καζακστάν

Πήρε τον πρώτο βαθμό η Ομόνοια.Μπορούσε και νίκη στο Καζακστάν

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2021 0 387 Views

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο παιχνίδι της Ομόνοιας στους ομίλους του Κόνφερεστ Λιγκ, με αντίπαλο την Καϊράτ. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και το 0-0 κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η Καϊρατ και προσπάθησε από την αρχή να βάλει πίεση στην Ομόνοια. Είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να μπει με διάφορους τρόπους μέσα στην περιοχή. Έχασε 1-2 καλές προϋποθέσεις, ενώ στο 10ο λεπτό είχε δοκάρι με κεφαλιά του Καντέ, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, η Ομόνοια απείλησε την εστία των γηπεδούχων, αλλά το πλασέ του Λανγκ, μετά από εκτέλεση κόρνερ,  μάζεψε ο Ποκατίλοφ. Στο 13’ είχαμε ένα άστοχο σουτ του Καντέ, ενώ είχε καλή προϋπόθεση. Στο 21ο λεπτό η Ομόνοια έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Λέζιακς σέντραρε από αριστερά, ο Ψάλτης έπιασε το σουτ, το οποίο σταμάτησε στην γραμμή.  Το επόμενο διάστημα κύλησε  χωρίς κάτι ιδιαίτερο, απλά είχαμε 1-2 σουτ εκατέρωθεν και μία μεγάλη φάση στο τέλος του ημιχρόνου για την Καϊρατ, που σταμάτησε με φάουλ στον Φαμπιάνο.

 Τα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό και ο ρυθμός του παιχνιδιού κύλησε σε χαμηλά επίπεδα. Η πιο μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 61ο λεπτό, καθώς ο Φαμπιάνο σταμάτησε τον Λοβ σε τετ-α-τετ. Στο 66′ είχαμε ευκαιρία για την Ομόνοια! Ο Λοίζου απέναντι από τον Ποκατίλοφ έκανε το σουτ, πάνω στον Καζάκο κίπερ!!! Ο Λοϊζος πήρε την μπάλα από πλάγια, χόρεψε την άμυνα, βγήκε απέναντι από τον Ποκατίλοφ αλλά το πλασέ του ήταν ακριβώς πάνω στον τερματοφύλακα. Μετά από αυτό, δεν υπήρχε κάποια μεγάλη φάση. Η Ομόνοια έλεγξε το παιχνίδι, κράτησε καλά στην άμυνα και μπορούσε στην αντεπίθεση να απειλήσει για κάποιο γκολ. Έτσι, το 0-0 ήρθε ως μία φυσιολογική εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αποχώρησε τραυματίας ο Φώτης Παπουλλής λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Πολύ θετικός ο Πάρης Ψάλτης, εξαιρετικός ξανά ο Γιαν Λέζιακς.

Καϊράτ Pokatilov, Dugalic, Alip, Bagnack, Mikanovic, Hovgannisyan, Polyakov, Alves, Kosovic, Kante, Love

Στον πάγκο: Ustimenko, Keiler, Alykulov, Abiken, Vorogovskiy, Sushenachev, Seikhmet, Ussenov, Shirobokov

Ομόνοια Φαμπιάνο, Ψάλτης (Σέχου 89′), Γιούστε, Ατιέμγουεν (Λοίζου 46′), Παπουλής (Ζαχαρίου 44′), Γκόμεθ, Λέζιακς, Μπασιρού, Λανγκ, Παναγιώτου, Κακουλλής

Στον πάγκο: Ουζόχο, Χοράτσκα, Σέχου, Κίκο, Χούμποτσαν, Ντουρις, Ζαχαρίου, Τζιωνής, Λοίζου, Χαραλάμπους, Σάββα, Ασημένος

Κίτρινες: 40′ Καντέ, 49′ Άλβες, 73′ Μπαγκνάκ / 35′ Γκόμεθ, 69′ Γιούστε.

Διαιτητής: Serhiy Boiko UKR

Βοηθοί: Viktor Matyash – Viktor Nyzhnyk UKR

Τέταρτος: Vitaliy Romanov UKR