29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Το επόμενο βήμα για εμάς, να κερδίζουμε παιχνίδια σαν αυτό

ΜΠΕΡΓΚ:Το επόμενο βήμα για εμάς, να κερδίζουμε παιχνίδια σαν αυτό

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2021 0 1257 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με την Καϊράτ…

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ήμασταν εντάξει. Είχαμε καλό έλεγχο ανασταλτικά και μπορέσαμε να φτιάξουμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες. Θα ήταν ωραίο να σκοράρουμε, αυτό είναι το επόμενο βήμα για εμάς, να μπορέσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια σαν αυτό, αλλά είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια, την εμφάνιση και τη νοοτροπία των παικτών μας».

Για τους Γιούστε, Μπασιρού και Παναγιώτου: «Νομίζω «έπαιξαν» το ρόλο τους στην εμφάνιση της ομάδας. Παίξαμε διαφορετικά σήμερα, το κάναμε παλαιότερα, αλλά όχι πρόσφατα. Ο Γιούστε νομίζω ήταν συμπαγής και καλός στο κέντρο της άμυνας, ήταν καλός στις μονομαχίες, διάβαζε σωστά τις καταστάσεις και ήταν σωστός με την μπάλα. Ο Νικόλας επίσης έκανε καλό παιχνίδι μαζί με τον Λανγκ. Ο Μπασιρού είναι καλός παίκτης, είχε μια φυσιολογική εμφάνιση, άρα καλή εμφάνιση».

Είμαι περισσότερο χαρούμενος, παρά λυπημένος από το αποτέλεσμα. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε και κάποιους παίκτες που έπαιξαν μετά από καιρό. Ο Έκτορ, ο Νικόλας, ο Ψάλτης επίσης έκανε καλό παιχνίδι. Ο Άτι ξεκίνησε για πρώτη φορά, δεν ήταν έτοιμος να παίξει περισσότερο, γι΄ αυτό έγινε αλλαγή. Ήταν σημαντικό να ξεκινήσει και τα πήγε καλά. Ο Κακουλλής έπαιξε 90 λεπτά, ήταν επικίνδυνος, με λίγη περισσότερη εμπειρία θα έφτιαχνε περισσότερες ευκαιρίες και ίσως να πετύχαινε γκολ. Όμως δούλεψε πολύ σκληρά και ήταν σημαντικό για τον ίδιο που ήταν μέρος της ομάδας σήμερα.