25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αλλάζει την επίθεση η απουσία Λάφερτι,ίδιος ο στόχος της Ανόρθωσης(16/9, 22:00 Cytavision)

Αλλάζει την επίθεση η απουσία Λάφερτι,ίδιος ο στόχος της Ανόρθωσης(16/9, 22:00 Cytavision)

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2021 0 1060 Views

Περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Τιμούρ Κετσπάγια για τον Κάιλ Λάφερτι, όμως το χτύπημα που δέχθηκε στο πόδι του απέτρεψε να προπονηθεί στην τελευταία συνάντηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής.
Εξέλιξη που αλλάζει τα σχέδια του προπονητή της Ανόρθωσης  εν όψει του πρώτου αγώνα με την Παρτιζάν που θα γίνει σήμερα Πέμπτη (16/9, 22:00).
Ο Βορειοιρλανδός προοριζόταν να καλύψει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, όμως από τη στιγμή που δεν είναι διαθέσιμος, τότε ο Τιμούρ Κετσπάγια θα πρέπει να τον αντικαταστήσει.
Σε περίπτωση που θελήσει να αγωνιστεί με επιθετικό που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, τότε έχει στη διάθεσή του και τον Ονησίφορο Ρουσιά, αλλά και τον Νίκα Κατσαράβα. 

Ωστόσο,δεν αποκελείεται ένα διαφορετικό σενάριο έχοντας στο ρόστερ της Κυρίας ποδοσφαιριστές τύπου Λάζαρου και Ουάρντα. 
Η επιθετική τριπλέτα θα εξαρτηθεί από το ποιος θα καλύψει το κενό του Λάφερτι.
Το δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να καλυφθεί είτε από τον Κορρέα είτε από τον Νίκο Καλτσά, ενώ θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να πάρει και ο Γιόζεφ Χουσμπάουερ δίπλα στον Αρτυματά με τον Πόποβιτς να παίρνει ρόλο επιτελικού και τον Ουάρντα στη επίθεση μαζί με τους Λάζαρο και Ντέλετιτς.
Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από τους Λόρια, Αραγιούρι, Ρισβάνη, Κορέια . Για την 3άδα στην επίθεση, τα είπαμε πιο πάνω. Το ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή και στο αριστερό άκρο, θα το μάθουμε λίγη ώρα πριν τον αγώνα…

Στο πλευρό της η Ανόρθωση θα έχει τον κόσμο της.Φυσικά με 7 χιλιάδες στο Α.Παπαδόπουλος η ατμόσφαιρα θα ήταν διαφορετική απότι στο ΓΣΠ ωστόσο πάλι οι παίκτες θα νιώσουν την στήριξη των οπαδών τους και θα τα δώσουν όλα για την επιτυχία.