23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Θέλουμε τη νίκη αλλλα δεν έχουμε άγχος.ΧΟΥΣΜΠΑΟΥΕΡ:Καλή η Παρτιζάν αλλά και η Ανόρθωση…

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Θέλουμε τη νίκη αλλλα δεν έχουμε άγχος.ΧΟΥΣΜΠΑΟΥΕΡ:Καλή η Παρτιζάν αλλά και η Ανόρθωση…

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2021 0 1223 Views

Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου του Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του αγώνα με την Παρτιζάν:

«Είναι μια μεγάλη μέρα για την ομάδα μας, πρώτη συμμετοχή στο Κόνφερενς Λιγκ. Είναι σημαντικό η ομάδα να έχει την υποστήριξη του κόσμου. Είναι η δεύτερη φορά που παίζουμε σε ομίλους και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους αγαπάνε την ομάδα να έρθουν. Είμαστε προετοιμασμένοι με το παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου θέλουμε να κερδίσουμε».

Τι πρέπει να εμφανίσει στο γήπεδο η Ανόρθωση: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, παρόλο που από την αρχή είπαμε ότι στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους και το πετύχαμε. Όμως τρώγοντας έρχεται η όρεξη, θέλουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά και να προχωρήσουμε παρακάτω. Είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια η δουλειά του προπονητή δεν είναι τόσο δύσκολη, όπως για παράδειγμα στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος».

Αν «παίζει» ρόλο η ήττα με Δόξα και πώς θα ανταπεξέλθει σε διπλό ταμπλό: «Καμία σχέση το παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι και όπως είπα η δουλειά μας είναι πιο εύκολη. Δυστυχώς χάσαμε στην πρεμιέρα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι΄ αυτό, τους είπαμε πολλές φορές αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα. Δεν ήθελα να πω κάτι για να μην δικαιολογούμαστε. Παρακαλούσαμε μισή ώρα πριν το παιχνίδι να ποτιστεί το γρασίδι, αλλά δεν έγινε, όπως φαίνεται ήταν απλήρωτο το νερό. Αλλά και ο κόσμος κάθεται 100 μέτρα μακριά και δεν μπορεί να βλέπει. Σε τέτοια γήπεδα δεν μπορεί να παίζεται παιχνίδι, ειδικά στην Κύπρο. Κύριοι, ξυπνήστε, ξυπνήστε! Δώστε κάτι πίσω στο ποδόσφαιρο. Έδωσα συγχαρητήρια στην Δόξα, αλλά δεν είναι γήπεδα αυτά να παίζουμε ποδόσφαιρο. Μισή ώρα πριν το παιχνίδι ζήτησα να ποτίσουν το γήπεδο, αλλά φαίνεται ήταν απλήρωτοι αυτοί που είχαν το νερό. Δεν είναι βλάκες αυτοί στο εξωτερικό και το κάνουν. Κύριοι ξυπνήστε. Έρχεται ο άλλος να δει μπάλα και κάθεται στα 100 μέτρα. Ξεκαθαρίζω ότι αυτό δεν μειώνει τη νίκη της Δόξας».Αν μπορεί να προκριθεί η Ανόρθωση: «Βλέποντας τις ομάδες που βρίσκονται στον όμιλο, μπορούμε να προχωρήσουμε γιατί όχι».

Για τα οικονομικά οφέλη που μπορεί να έχει η ομάδα μέσω της διοργάνωσης: «Το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι μόνο ζημιά. Από αυτή τη διοργάνωση παίρνεις λεφτά. Μπορούμε να διεκδικήσουμε να περάσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Χριστοφή και Αμπαρτζουμιάν είναι εκτός».

Για τα συναισθήματα πριν τον αγώνα: «Πάντα υπάρχει άγχος, ευχάριστο. Το μεγαλύτερο στόχο που είχαμε τον πετύχαμε. Θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι στον όμιλο, αλλά δεν μας αγχώνει. Κανένας δεν θα μας πει ότι αποτύχαμε. Φτιάξαμε καινούργια ομάδα σε ένα μήνα με δανεικά, το ότι συμμετέχει σε ομίλους είναι φαινόμενο. Έφυγε σχεδόν η μισή ομάδα, αλλά εμείς προσπαθήσαμε με τη διοίκηση, φέραμε καλούς παίκτες και είμαστε εδώ».

Για το ρόλο που θα «παίξει» ο κόσμος: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να παίξουμε στην έδρα μας. Αν παίζαμε εκεί θα ήταν διαφορετικό, αλλά έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες και σε αυτό το γήπεδο. «Παίζει» μεγάλο ρόλο ο κόσμος, στα προηγούμενα παιχνίδια είχε πολύ μεγάλο μερίδιο».

Για το ότι για την Παρτιζάν ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι ομάδα γεμάτη έμπειρους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτούς το πιο μεγάλο παιχνίδι είναι με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας διευκολύνουν. Έχουν παίκτες που έπαιξαν σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από την Παρτιζάν: «Είναι καλά οργανωμένη ομάδα. Επιθετικά είναι πολύ δυνατή και πρέπει στην αμυντική γραμμή, να τους περιορίσουμε. Δεν θέλω να πω ονόματα».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Τζόζεφ Χουσμπάουερ:

«Νομίζω ότι θα είναι ισορροπημένο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουν και οι δύο ομάδες να αποφύγουν τα λάθη. Η Παρτιζάν είναι πολύ καλή ομάδα. Ο Μπρούνο και ο Νάτχο είναι πολύ επικίνδυνοι, αλλά είμαστε κι εμείς καλή ομάδα και το δείξαμε με τη Ραπίντ και την Μπερ Σέβα».