28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μόνο την Δόξα και την νίκη έχει στο μυαλό της η Ανόρθωση

Μόνο την Δόξα και την νίκη έχει στο μυαλό της η Ανόρθωση

By on 12 Σεπτεμβρίου, 2021 0 801 Views


Ο στόχος είναι ένας, η νίκη και οι τρεις βαθμοί καθώς η αρχή είναι το ήμισυ παντός.Αυτό είναι το σύνθημα στην Aνόρθωση ενόψει του πρώτου της αγώνα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Cyta σήμερα (12/9,19:00 Cytavision)κόντρα στην Δόξα στο Μακάρειο. O Kετσπάγια έχει στο μυαλό του μόνο τον σημερινό αγώνα και η Παρτιζάν μπορεί να περιμένει μέχρι το βράδυ μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Δόξα.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπορεί να υπολογίζει τον Αμπαρτζουμιάν ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί την σημαντική απουσία, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Δημήτρης Χριστοφή.
Η επιλογή Κορέα για το δεξί άκρο προς αντικατάσταση του Αρμένιου παίζει δυνατά, ενώ η υπόλοιπη άμυνα παραμένει η ίδια. Ο Λόρια θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ααραγιούρι και Ρισβάνης στο κέντρο της άμυνας και ο Κορέια δεξιά. Στην μεσαία γραμμή θα έχουμε διαφοροποιήσεις. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα παίξει ο αρχηγός Αρτυματάς και θα δούμε τριπλέτα Μπουσουλάτζιτς, Χουσμπάουερ και Πόποβιτς. Στα άκρα θα κινούνται οι Ντέλετιτς και Χριστοδουόπουλος και στην κορυφή ο Λάφερτι χωρίς να αποκελείται να πάρει χρόνο και ο Ουάρντα.