27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ερωτηματικά για δύο θέσεις στην 11αδα της Ομόνοιας κόντρα στην ΑΕΚ

Ερωτηματικά για δύο θέσεις στην 11αδα της Ομόνοιας κόντρα στην ΑΕΚ

By on 12 Σεπτεμβρίου, 2021 0 926 Views

Μετά από τέσσερις μήνες και δύο μέρες η Ομόνοια  θα δώσει ξανά αγώνα πρωταθλήματος.(12/9,20 :00 Primetel) Είναι το  πρώτο ματς της σεζόν στο πρωτάθλημα και από το οποίο θα αρχίσει η προσπάθεια για να τερματίσει η ομάδα για τρίτη σερί σεζόν στην κορυφή και να κάνει το back to back σε τίτλο πρωταθλήματος.
Εύκολη δεν θα είναι η προσπάθεια σε μια έδρα όπως η «Αρένα» και κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η ΑΕΚ αλλά ο στόχος δεν αλλάζει σε καμιά περίπτωση και δεν είναι άλλος από το διπλό, τους τρεις βαθμούς και το ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Την προσπάθεια την δυσκολεύουν οι τραυματισμοί. Θα απουσιάζουν τρεις ποδοσφαιριστές που αν ήταν καλά θα ήταν βασικοί και αυτό καταδεικνύει και την σημαντικότητα τους. Αναφερόμαστε στους Μποτέακ, Κούσουλο και Μιξ Ντίσκερουντ.
Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι και μέσα από αυτούς ο Χένινγκ Μπεργκ θα επιλέξει τους έντεκα που θα πάρουν φανέλα βασικού. Τα χαρτιά του δεν τα άνοιξε και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν ο κόουτς το δει… πακέτο με το ματς κόντρα στην Καιράτ και ανάλογα θα κάνει τις επιλογές του.
Εκτίμηση ενδεκάδας θα κάνουμε με βάση τις απουσίες που προαναφέραμε και τις επιστροφές των Χούμποτσαν και Τσέποβιτς.

Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να παίξει ο Λανγκ και μένει να δούμε αν θα διατηρηθεί στο πλευρό του ο Νικόλας Παναγιώτου ή αν θα επιστρέψει ο Χούμποτσαν. Δεξιά θα κινείται ο Σέχου και αριστερά ο Λέζιακς. Στην μεσαία γραμμή θα δούμε τους Γκόμεθ και Μπασιρού, στα άκρα τους Λοίζου και Τζιωνή και μένει να δούμε τι θα κάνει ο κόουτς στην γραμμή κρούσης. Τρεις ποδοσφαιριστές διεκδικούν δύο θέσεις. Παπουλής, Κακουλλής και Τσέποβιτς είναι οι… μνηστήρες.