26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΚΟΥΦΕΤ:Έψαχνα ομάδα που να είχε την ίδια επιθυμία με μένα και την βρήκα.Θέλω λύτρωση

ΣΚΟΥΦΕΤ:Έψαχνα ομάδα που να είχε την ίδια επιθυμία με μένα και την βρήκα.Θέλω λύτρωση

By on 11 Σεπτεμβρίου, 2021 0 1856 Views

Συνέντευξη στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Tuttomercatoweb.com παραχώρησε ο Σιμόνε Σκουφέτ.

Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ αναφέρει ότι δεν ήρθε για διακοπές στην Κύπρο και ότι ήθελε πολύ να έρθει στην ομάδα της Λευκωσίας.

Οι πιο σημαντικές αναφορές του:

«Είναι 40 βαθμοί αλλά δεν είμαι σε διακοπές. Αυτό το πρωτάθλημα, αυτός ο σύλλογος ίσως στην Ιταλία δεν έχει μεγάλη προσοχή, αλλά είναι ιστορικός στην Κύπρο σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Αν δούμε τις ομάδες, είναι καλά οργανωμένες με παίκτες επιπέδου. Στα 25 επέλεξα να είμαι εδώ τώρα. Δεν ήρθα εδώ γιατί ήταν μια εναλλακτική επιλογή. Αντίθετα είχα αρκετές προτάσεις αλλά ήθελα πολύ να έρθω στο ΑΠΟΕΛ»

«Απολαμβάνω τη στιγμή. Ήρθα σε ένα κλαμπ που με έψαχνε για ένα μήνα ή περισσότερο. Από το πρώτο τους μήνυμα μέχρι την εξέλιξη, έχει περάσει πολύς καιρός. Μου έδειξαν ενδιαφέρον, αισθάνομαι τόσο πολύ ωραία. Με έχουν ψάξει με πολλούς τρόπους».

«Δεν θέλω να μειώσω το ενδιαφέρον των συλλόγων που με είχαν στο παρελθόν, του προπονητή της Spezia που με ήθελε τόσο πολύ, για παράδειγμα. Το ΑΠΟΕΛ είναι ο σύλλογος που με ήθελε περισσότερο από όλους και που έκανε τα πιο συγκεκριμένα βήματα και αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα».

«Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω το ΑΠΟΕΛ. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος, είχε δυσκολίες τον τελευταίο χρόνο, αλλά θέλει να ξαναρχίσει. Δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει πίσω για περισσότερο από ένα χρόνο. Έχουμε πολλά κοινά πράγματα: για ένα χρόνο, χρησιμοποιήθηκα ως δεύτερος. Ήθελα να φύγω. Θέλω λύτρωση. Οργή και απογοήτευση, όχι, δεν μου ανήκουν. Έχω υπόψη μου τον εαυτό μου ότι δεν το κάνω. Έψαχνα για κάποιον που είχε την ίδια επιθυμία με μένα και τον βρήκα».