28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΠΑΕΕΚ έγραψε ιστορία για την Κερύνεια!Μεγάλη νίκη στην πρώτη της στην Α΄Κατηγορία

Η ΠΑΕΕΚ έγραψε ιστορία για την Κερύνεια!Μεγάλη νίκη στην πρώτη της στην Α΄Κατηγορία

By on 11 Σεπτεμβρίου, 2021 0 6426 Views

Ιστορική πρεμιέρα στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα A΄κατηγορίας, από την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.
Μετά από μία πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, νίκησε 3-1 τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι και έστειλε μήνυμα σε όλους όσους την καταδίκασαν πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Το συγκρότημα του Μάκη Σεργίδη, με μία πολύ καλή τακτική σε όλο τον αγώνα, αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και τους υποχρέωσε σε οδυνηρή ήττα.
Δίκαιο 100% το αποτέλεσμα του αγώνα αφού οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν σε κακή μέρα και από την άλλη, οι νικητές πολύ καλά διαβασμένοι και δικαιολογημένα πανηγύρισαν το σπουδαίο αποτέλεσμα.
ΤΑ ΓΚΟΛ
14΄0-1: Από εκτέλεση κόρνερ του Μάρκου Χαραλάμπους, ο Νάντο αμαρκάριστος, έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για την ΠΑΕΕΚ. Το πρώτο και ιστορικό γκολ για την προσφυγική ομάδα στην α΄κατηγορία.

17:΄1-1. Άμεση απάντηση από τον Εθνικό Άχνας. Ο Αράζ εκτέλσε το κόρνερ και ο Φόλπρεχτ αφύλακτος στην αντίπαλη περιοχή, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

24΄1-2: Από σέντρα του Βάρελα, ο Κούρος με ασύλληπτη κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη φιλοξενούμενη ομάδα.

79΄ 1-3: Ο Μάριος Δημητρίου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Λανθασμένα σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ ο α΄βοηθός Πέτρος Πέτρου και σωστά με παρέμβαση του VAR  κατακυρώνεται το γκολ.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ηλ.Χαραλάμπους): Μπογκαντίνοφ, Περατικός, Μ. Ηλία, Ντόλεζαλ, (45+1΄Φλοριάν) Αράζ, (56΄Καρασάουσκς), Κουντόμπιακ, Ζάκπα, (71΄Μωυσέως), Γκόρουπετς, (71΄Κυπριανού), Ιωάννου, Φόλπρεχτ, (71΄Ασούμπρε), Χολ.ΠΑΕΕΚ (Μ.Σεργίδης): Πρόσεκ, Έσελινκ, Σουμαχόρο, Φραγκέσκου, Δημητρίου, Νάντο (83΄Αριστοτέλους),Χαραλάμπους, (83΄Ντίας), Τίμερμανς, (90+2΄) Κούρος, Καπαρτής, (66΄Ενόχ), Βαρέλα, (66΄Βαρέλα),

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκόρουπετς,Πρόσεκ, Δημητρίου,

ΘΕΑΤΕΣ: 300 περίπου
Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
VAR
: Φελλάς Κωνσταντίνος
AVAR
: Δημητρίου Βασίλης
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστα