26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Καινοτομίες στο πλάνο της προπόνησης».Παρουσίαση του βιβλίου του Α.Κέζου

«Καινοτομίες στο πλάνο της προπόνησης».Παρουσίαση του βιβλίου του Α.Κέζου

By on 9 Σεπτεμβρίου, 2021 0 659 Views

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης,  στο πολιτιστικό κέντρο Στροβόλου, η παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Κέζου με τίτλο «Καινοτομίες στο πλάνο της προπόνησης». Η εκδήλωση ήταν αυπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομου Προδρόμου και την προστασία του Δήμαρχου Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.


.Στην προσπάθεια αυτή, συνέβαλε και ο ποδοσφαιρικός όμιλος παλαιμάχων με τον πρόεδρο του Πέπη Ιακώβού να ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην εκδήλωση.. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τους αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου παλαιότεροι και νέοι,που αποτέλεσαν και αποτελούν σημαντικό κομμάτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Τιμούρ Κετσπάγια, Ανδρέας Μουσκάλλης, Γ.Οκκάς,Σωτήρης Καϊάφας,Π.Ευθμιάδης.Μ.Χατζηπιερής,Α.Στεφάνου,Γιώργος Ιωσηφίδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Στέλιος Οκκαρίδης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Bέσκο Μιχαήλοβιτς,Χάρης Χαραλάμπους,ο πρόεδρος του ΚΟΑ Α.Μιχαηλίδης ,ο Κ.Σωφρονίου μέλος του ΔΣ της ΚΟΠ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας ο επίτιμος πρόεδρος της Ανόρθωσης Κίκης Κωνσταντίνου τον οποίο ευχαρίστησε ιδιαίτερα ο Α.Κέζος καθώς και ο στενός συνεργάτης του στην διοίκηση της Ανόρθωσης Χρ.Πίττας,ο Τάκης Αντωνίου που ήταν ο πρώτος προπονητής που συνεργάστηκε στην Κύπρο με τον Α.Κέζο ,ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Άντρος Κουλουμπρής,και δεκάδες άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και αθλητικογράφοι.

Την επιμέλεια της έκδοσης είχε ο αθλητικογράφος Ιάκωβος Κακουρής και τις διορθώσεις των κειμένων ο Πέτρος Χατζηχριστοδούλου.

Ο Δήμαρχος Στροβόλου σε χαιρετισμό του εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του προς τον Αντώνη Κέζο για το βιβλίο του, το οποίο τόνισε ότι αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, καθώς επίσης και προς τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Λευκωσίας για την συνεχή και ουσιαστική παρουσία του στο χώρο του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας Πέπης Ιακώβου συνεχάρη   τον Αντώνη Κέζο και τόνισε ότι ο Όμιλος θα είναι πάντα παρών σε όλες τις προσπάθειες για ανέλιξη του Αθλητισμού και κάλεσε τους Αθλητικούς φορείς του τόπου να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Σε χαιρετισμό του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Πρόδρομου Προδρόμου, τον οποίο ανέγνωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου, τονίστηκε η σημαντικότητα του έργου και της προσφοράς του Αντώνη Κέζου στο χώρο του Αθλητισμού και ανέφερε ότι το Υπουργείο Παιδείας θα χρησιμοποιήσει το βιβλίο σαν εργαλείο εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών και των μαθητών γενικότερα.

Ο Αντώνης Κέζος εξέφρασε τη συγκίνηση του για τη μεγάλη ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που επέδειξε η πολιτεία και οι αθλητικοί φορείς του τόπου, την οποία μεταφράζει ως αναγνώριση του έργου του.