Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Προπώληση εισιτηρίων Δόξα-Ανόρθωσις

8 Σεπτεμβρίου, 2021
4268 Views
0 Comments
Προπώληση εισιτηρίων Δόξα-Ανόρθωσις

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς που θα γίνει την Κυριακή 12/9 στις 19:00 στο «Μακάρειο». Η προπώληση ξεκινά στις 11:00 της Τετάρτης 8/9 για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας 2021-22 και από την Πέμπτη (9/9) θα είναι ελεύθερη.

Η προπώληση θα γίνει διαδικτυακά μέσω του www.anotickets.com και στις μπουτίκ του συλλόγου σε Λάρνακα και Λεμεσό. Σημειώνεται πως θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα στο στάδιο. 

Διαθέσιμη εξέδρα είναι η Ανατολική και οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 17:30.

Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε από το γηπεδούχο σωματείο στα €15 κανονικό εισιτήριο, €10 μαθητικό και €1 παιδικό. Απαραίτητη για αγορά εισιτηρίου η κάρτα φιλάθλου.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο προς αποφυγή ταλαιπωρίας στις εισόδους.

Προϋποθέσεις για είσοδο στο γήπεδο όπως αποφασίστηκαν από το Υπουργικό συμβούλιο και ισχύουν από 21/7/2021:

– Για πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω η κατοχή είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικού στοιχείου αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν με την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης: Noείται ότι, και νοουμένου ότι, δεν υπερβαίνεται ο συνολικός μέγιστος αριθμός προσώπων.

– Εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών

– Πρόσωπα ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

– Καθώς και πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Comments are closed.