26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αναμένει τα νέα για Αμπαρτζουμιάν ο Τιμούρ.Καλά τα νέα από την προπώληση για τα ευρωπαϊκά

Αναμένει τα νέα για Αμπαρτζουμιάν ο Τιμούρ.Καλά τα νέα από την προπώληση για τα ευρωπαϊκά

By on 7 Σεπτεμβρίου, 2021 0 703 Views

Το αεροπλάνο της επιστροφής στην Κύπρο παίρνει ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι της Αρμενίας με τη Γερμανία την Κυριακή λόγω τραυματισμού και δεν θα παίξει αύριο με το Λιχτενστάιν.

Ο αμυντικός της Aνόρθωσης  δεν μπορεί να αγωνιστεί αύριο, αλλά υπάρχουν ελπίδες να αγωνιστεί με τη Δόξα  στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν με την άφιξή του στην Κύπρο, όπου θα υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της «Κυρίας». Προς το παρόν η παρουσία του στο ματς αυτό κρίνεται αμφίβολη.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ελπίζει να επιβεβαιωθούν οι αρχικές εκτιμήσεις και ο Αμπαρτζουμιάν να είναι στην διάθεση του τουλάχιστον για τον αγώνα στις 16 με την Παρτιζάν.Μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του Αρμένιου ο προπονητής της Κυρίας σκέφτεται τις εναλλακτικές λύσεις από τους διαθλέσιμους παίκτες για αυτή την θέση που είναι οι Μ.Ιωάννου και Καλτσάς ενώ αν δεν μπορέσει να πάιξει ο Αμπαρτζουμιάν δεν αποκλείεται και τρίτη λύση,αυτή του Κορρέα.

Στο μεταξύ μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 1.000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας εξασφάλισαν θέση και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ανόρθωσης αγοράζοντας το σχετικό πακέτο, όπως ενημέρωσε χθες το βράδυ η ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο αριθμός αυτός ισοδυναμεί με το 1/3 περίπου των φετινών διαρκείας της «Κυρίας», με τον κόσμο της να δείχνει τη δίψα του για την επιστροφή της ομάδας στους ευρωπαϊκούς ομίλους.

Οι κάτοχοι διαρκείας έχουν προτεραιότητα για την αγορά των πακέτων για άλλες δύο μέρες και η κίνηση που παρατηρήθηκε χθες, την πρώτη μέρα διάθεσής τους, δείχνει ότι η πλειοψηφία των κατόχων διαρκείας θα προμηθευτούν τα ευρωπαϊκά πακέτα.

Εκτιμάται ότι το 75% των κατόχων διαρκείας θα εξασφαλίσει θέση και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια! Ακολούθως η αγορά των ευρωπαϊκών πακέτων θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους φιλάθλους.