19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Φιλική πεντάρα η Ανόρθωση.Άρχισε με κέφια ο Ουάρντα

Φιλική πεντάρα η Ανόρθωση.Άρχισε με κέφια ο Ουάρντα

By on 3 Σεπτεμβρίου, 2021 0 1357 Views

Φιλική πεντάρα στην Καρμιώτισσα έριξε η Ανόρθωση, με την ομάδα της Αμμοχώστου να αποδίδει πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο όταν και πέρασε στο παιχνίδι ο Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος άσος σκόραρε δύο γκολ στο ντεμπούτο του και συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει αυτό το 5-1. Πρώτη εμφάνιση και για τον Νινούα.

Καλούς λόγους για να είναι ευχαριστημένοι έχουν οι φίλοι της Ανόρθωσης από το σημερινή φιλική αναμέτρηση .

Ο Αμρ Ουάρντα τους… συστήθηκε με δύο γκολ σε δύο λεπτά (64’, 66’), με το δεύτερο μάλιστα να είναι πολύ όμορφο, ενώ και η συνολική παρουσία του ήταν εξαιρετική, δείχνοντας δείγματα της ποιότητας του. Πολύ καλός ήταν επίσης και ο 17χρονος Αναστάσης Μότης, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα ήταν δραστήριος, σκόραρε (63’) και έδειξε να έχει σπουδαία προοπτική για το μέλλον.

Ντεμπούτο πραγματοποίησε και το τελευταίο απόκτημα της Ανόρθωσης Νίκα Νινούα, που έδειξε ότι χρειάζεται προσαρμογής. Αζέρ Μπουσούλατζιτς και Νίκα Κατσαράβα επίσης αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος. Στον Γεωργιανό πιστώνεται η ασίστ στο γκολ του Μότη, ενώ είχε και μερικές καλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Καϊρίνου, με κορυφαία τη φάση του 61ου λεπτού, όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Τζουρ (77′ Παπαδόπουλος), Καλτσάς, Ρισβάνης, Κορρέα, Κορέια, Μπουσουλάτζιτς, Πόποβιτς, Χούσμπαουερ, Νινούα (46′ Ουάρντα), Μότης, Κατσαράβα.

Καρμιώτισσα (Γιαννάκης Ποντικός): Καϊρίνος, Χριστοφή, Γαβριήλ, Χρίστου, Δημητρίου, Μαμμίδης, Χατζηβασίλης, Μενελάου, Μάρκου (72′ Γιεμπλίν), Σιλβέστρος, Ράσιτς.

Σκόρερ: Μότης 63′, Ουάρντα 64′, 66′, Λουκά 84′, Πόποβιτς 90+1′ / Γιεμπλίν 85′