26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Επιστροφές τραυματιών στην Ομόνοια

By on 30 Αυγούστου, 2021 0 1235 Views

Ήρεμα κυλά το τελευταίο διήμερο των μεταγραφών για την  Ομόνοια ,αφού δεν καίγεται για μεταγραφές .
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου… Δηλαδή αν επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό (κυρίως το Βέλγιο) για τον Λοΐζο Λοΐζου. Προς το παρόν, πάντως, δεν προκύπτει κάποια εξέλιξη με τον νεαρό άσο που έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα.
Οι εθνικές δίνουν μία ανάσα στους μη διεθνείς παίκτες της Ομόνοιας , κυρίως, όμως, δίνουν τη δυνατότητα στους τραυματίες να επανέλθουν.
Κατ’ αρχάς ο Κούσουλος θα είναι πανέτοιμος μετά τη διακοπή. Ήταν στην αποστολή του επαναληπτικού αγώνα με την Αντβέρπ, άρα ιατρικά ήταν έτοιμος, αλλά δεν τον χρησιμοποίησε ο Χένινγκ Μπεργκ λόγω ανετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του. Εξάλλου, γι’ αυτό και δεν βρίσκεται στην Εθνική ομάδα αυτές τις μέρες. Στις 11 Σεπτεμβρίου που επαναρχίζει το πρωτάθλημα θα είναι έτοιμος.
Έτοιμος μετά τη διακοπή αναμένεται να είναι και ο Τσέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός θα είναι στη διάθεση του Μπεργκ για το ντέρμπι με τηνΑΕΚ  , όπως και ο Χούμποτσαν που έχασε το τελευταίο παιχνίδι λόγω οικογενειακού προβλήματος που προέκυψε και εξ αιτίας του οποίου πήρε άδεια για να πάει στην πατρίδα του. Θα είναι στη διάθεση του Μπεργκ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Το μοναδικό ερωτηματικό μετά τη διακοπή αφορά στον Μποτεάκ. Με τα τωρινά δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να είναι παρών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ . Οριακά ίσως προλάβει το ματς αυτό, αλλά ο Νορβηγός τεχνικός θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος για να επιστρέψει, για να μην πάθει κάποια υποτροπή. Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι ο Μποτεάκ να αποτελεί τη μοναδική απουσία στην επιστροφή μετά τη διακοπή.
Ο Χένινγκ Μπεργκ βλέπει τη διακοπή ως ευκαιρία για ανάσες για τους παίκτες που δεν βρίσκονται στις εθνικές ομάδες, αλλά θέλει να τους έχει και σε εγρήγορση. Γι’ αυτό και υπάρχουν σκέψεις για τη διεξαγωγή κάποιου φιλικού αγώνα με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.
Δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη, αλλά είναι πιθανό να διευθετηθεί κάποιο φιλικό τις επόμενες μέρες, ώστε να έχουν ένα παιχνίδι στα πόδια τους και όσοι παίκτες δεν θα είναι σε δράση με τις εθνικές τους.