19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Πογέτ υποψήφιος για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ

By on 28 Αυγούστου, 2021 0 724 Views

Πέρασαν ήδη εφτά ημέρες από τη βαριά ήττα του ΑΠΟΕΛ στην Πάφο και τον απόηχό της, όμως μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει η οποιαδήποτε επίσημη τοποθέτηση. Συνεχίζουν να τηρούν σιγήν ιχθύος στο σύλλογο της Λευκωσίας, παρόλο που μετά την προχθεσινή συνάντηση του Πρόδρομου Πετρίδη με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη αναμενόταν ενημέρωση για το μέλλον του Ελλαδίτη στον πάγκο της ομάδας. Οι πληροφορίες εδώ και μέρες φέρουν τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στην πόρτα εξόδου.

Μάλιστα, άρχισε και η ονοματολογία για πιθανούς αντικαταστάτες του Ελλαδίτη και όπως γράψαμε ψες, δυνατά στον χορό μπήκε ο Γουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός με ισπανικό διαβατήριο προπονητής θέτει γερή υποψηφιότητα για τον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.

Από εκεί και πέρα, το θέμα του εξτρέμ κλείνει με την συμφωνία για δανεισμό του Λέο Νατέλ από την Κορινθίανς. Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στον Αρχάγγελο για τη δεύτερη θητεία του, καθώς αγωνίστηκε και πανηγύρισε τον τίτλο τη σεζόν 2018-19.

Στην τρέχουσα σεζόν λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις της βραζιλιάνικης ομάδας και πριν από μία εβδομάδα ανέβασε σχετική φωτογραφία στα ΜΚΔ, γράφοντας: «Συγκεντρωμένος». Μάλιστα, ο Λούκας Σόουζα του ΑΠΟΕΛ πάτησε «like» (ήταν συμπαίκτες πριν από δύο σεζόν).