Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

MΠΕΡΓΚ: Είναι εξαιρετικό ότι καταφέραμε να μπούμε ξανά στους ομίλους

27 Αυγούστου, 2021
536 Views
0 Comments
MΠΕΡΓΚ: Είναι εξαιρετικό ότι καταφέραμε να μπούμε ξανά στους ομίλους

Οι δηλώσεις του Xένινγκ Μπεργκ μετά τον αποκλεισμό από το Europa League.

Ο κόουτς της Ομόνοιας είπε:

-Αρχικά: “Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια. Υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δυο ομάδες και στο επίπδο του πρωταθλήματος. Φτάσαμε πολύ κοντά, χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να μας αποκλείσουν μέσα στην έδρα τους και με τον κόσμο να τους σπρώχνει. Οι παίκτες μας πήγαν φανταστικά και στα δυο παιχνίδια. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αλλά έχουμε καρδιά. Πλησιάσαμε πολύ κοντά στο να αποκλείσουμε μια πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν πας στα πέναλτι κρίνεται στις λεπτομέρειες”.

-Αν πιστεύει ότι το γκολ στο 84′ ήταν κρίσιμο για τον αποκλεισμό: “Και τα δυο γκολ ήταν κρίσιμα. Είχαν μεγάλες ευκαιρίες στο β’ μέρος πριν το 2ο γκολ. Σίγουρα είναι απογοητευτικό που σκόραραν πριν το τέλος αλλά είχαν ευκαιρίες πριν. Έχουν ποιότητα. Φτάσαμε κοντά να αποκλείσουμε μια πολύ καλή ομάδα που είναι σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο από εμάς”.

-Για την συμμετοχή στο Conference League: “Δεν το σκέφτηκα καθόλου, είχαμε πάρα πολλά στο μυαλό μας για το παιχνίδι. Στο Conference League υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και είναι πολύ καλό για την εξέλιξη της ομάδας. Είναι εξαιρετικό ότι καταφέραμε να μπούμε ξανά στους ομίλους. Ξεκινάει και το πρωτάθλημα που είναι η προτεραιότητά μας”.

Comments are closed.