Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Δεν έκλεισε η πόρτα της Εθνικής για τον Λάφερτι

25 Αυγούστου, 2021
476 Views
0 Comments
Δεν έκλεισε η πόρτα της Εθνικής για τον Λάφερτι

Ο Κάιλ Λάφερτι έμεινε εκτός κλήσεων της Εθνικής Βορείου Ιρλανδίας για τις αναμετρήσεις με Λιθουανία και Ελβετία και ο Ομοσπονδιακός, Ian Baraclough, αναφέρθηκε στην συνομιλία που είχε με τον στράικερ της Ανόρθωσης:

“Ηταν μια δύσκολη κατάσταση και μια δύσκολη συζήτηση που είχα με τον Κάιλ. Το να αφήσω εκτός κλήσης κάποιον όπως τον Κάιλ, ήταν μια μεγάλη απόφαση για μένα. Δικαίως απογοητεύτηκε, δεν περίμενα κάτι άλλο. Ήταν από τους σταθερούς στην ομάδα και είχε επιτυχίες. Ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα σε κανένα και ο Κάιλ το γνωρίζει αυτό. Ελπίζω να το κατάλαβε μέσα από την συνομιλία μας.

Ο ανταγωνισμός για τις θέσεις στην κλήση είναι πολύ μεγάλος και ο Κάιλ το καταλαβαίνει, είναι έξυπνος και έμπειρος για να το ξέρει αυτό. Απλώς ένιωσα ότι στις επιλογές επιθετικών, υπήρχαν άλλοι ποδοσφαιριστές που ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα όμως δεν είναι εκτός και για τις επόμενες κλήσεις. Ελπίζω να τα πάει καλά στην Κύπρο και να το κάνει δύσκολο για μένα να μην τον επιλέξω για τις επόμενες κλήσεις”.

Comments are closed.