ΔΙΕΘΝΗ
Like

Η Premier League «κόβει» τα ταξίδια των διεθνών σε χώρες που βρίσκονται σε κόκκινη λίστα

24 Αυγούστου, 2021
216 Views
0 Comments
Η Premier League «κόβει» τα ταξίδια των διεθνών σε χώρες που βρίσκονται σε κόκκινη λίστα

Είναι πλέον επίσημο: Η Premier League εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάρισε ότι όλα τα κλαμπ αποφάσισαν να μην επιτρέψουν στους διεθνείς τους να ταξιδέψουν στις χώρες που βρίσκονται σε κόκκινη λίστα, εξαιτίας της πανδημίας.

Αυτή η απόφαση θα αποτρέψει 60 παίκτες 19 ομάδων της Premier League να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως σημειώθηκε στην ανακοίνωση της Λίγκας, αν επιτρεπόταν στους διεθνείς το ταξίδι, τότε θα έπρεπε να χάσουν δύο αγώνες Premier League, ένα ευρωπαϊκό και ένα παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του EFL Cup, καθώς θα ήταν υποχρεωμένοι να μείνουν σε δεκαήμερη καραντίνα.

Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες που «κόβουν» το ταξίδι διεθνών της είναι η Λίβερπουλ, κάτι που σημαίνει ότι οι Σαλάχ (Αίγυπτος), ΆλισονΦαμπίνιο και Φιρμίνο (Βραζιλία) θα μείνουν στο Λίβερπουλ.

Η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στην κόκκινη λίστα, κάτι που θα απέτρεπε πιθανή συμμετοχή των ΤσιμίκαΤζόλη και Γιαννούλη , για τους αγώνες με Κόσοβο και Σουηδία.

Comments are closed.