26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επέστρεψε δυναμικά η Ελαφρά ταξιαρχία.Μέσα στο ΓΣΠ ο Άρης 2-1 τον Ολυμπιακό

Επέστρεψε δυναμικά η Ελαφρά ταξιαρχία.Μέσα στο ΓΣΠ ο Άρης 2-1 τον Ολυμπιακό

By on 22 Αυγούστου, 2021 0 861 Views

Ο Άρης επέστρεψε στην Α΄ κατηγορία και από την 1η αγωνιστική έδειξε αποφασισμένος για να παραμείνει. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση ειδικά στο α΄ ημίχρονο που πέτυχε και τα δύο γκολ.
Δημιουργός και των δύο γκολ ο πρώην… ΑΠΟΕΛίστας Καζού. Το πρώτο το ετοίμασε στον Κβάτσουκ ο οποίος άνοιξε το σκορ στο  36΄ και το δεύτερο στον Σικόρκσι ο οποίος έκανε το 2-0 με κεφαλιά στο 42΄.
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στην επανάληψη να αντιδράσει, να βάλει πίεση, άργησε να μειώσει στο σκορ. Το έκανε το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ευτυχίδη αλλά ήταν αργά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ.Πετράκης): Μολ, Σαμπίνια, Μουκτάρης  (81΄ Πεχλιβάνης), Σάλι, Μάντζης, Κα (57΄ Γουίλσον), Μανρίκε, Σαρφό, Κονφέ (57΄ Γκουστάβο), Νάνι (90΄ Μποβέδα), Κυριάκου (90΄ Ετυχίδης).
Στον πάγκο: Τσούπιτς, Φώτη, Πηλαβάς, Χαραλάμπους.

ΑΡΗΣ (Λ.Λουκά): Άλβες, Λόπες, Σικόρσκι (86΄ Μπράουν), Στεπίνσκι (65΄ Σπόλιαριτς),  Καζού, Φράγκος (86΄ Ανδρέου), Γιαγκό, Σίντενφελτ, Κβάτσουκ (58΄ Σλόγκαρ), Μπαμπίσκα (58΄ Ιωσηφίδης), Σιμιόν
Στον πάγκο: Σωφρονίου, Σάντζες, Χαραλάμπους, Κέβιν


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάλι/Σικόρσκι, Μπαμπίσκα, Σπόλιαριτς, Γιαγκό

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Σωκράτους Κυριάκος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας