Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Mε Σόουζα η παρουσίαση της νέας φανέλας του ΑΠΟΕΛ

21 Αυγούστου, 2021
884 Views
0 Comments
Mε Σόουζα η παρουσίαση της νέας φανέλας του ΑΠΟΕΛ

Mε τον Λούκας Σόουζα τα αποκαλυπτήρια για τις νέες αγωνιστικές στολές του ΑΠΟΕΛ για την περίοδο 2021-22!Aυτό σαν επιβεβαίωση ότι το θέμα Σόουζα στο ΑΠΟΕΛ είναι στην διαδικασία διευθέτησης του με εκκρεμότητα την απποφαση της FIFA στην διαμάχη του παίκτη με την ομάδα που αγωνίζετο στην Κίνα

H ενημέρωση από το ΑΠΟΕΛ:

enter " "
enter " "

Η Macron, η κορυφαία εταιρεία ένδυσης ομάδων διεθνώς και ο ΑΠΟΕΛ, η κορυφαία σε τίτλους ομάδα του κυπριακού πρωταθλήματος παρουσιάζουν σήμερα τις επίσημες εμφανίσεις που θα φορέσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Εντός έδρας (1η εμφάνιση), με λαιμό τύπου “V” είναι σχεδιασμένη σε κίτρινο χρώμα με γαλάζιες τριγωνικές ρίγες στο κάτω μέρος. Στο στήθος δεξιά, βρίσκεται ο Hero (Ήρωας) το λογότυπο του ιταλικού brand της Macron ενώ αριστερά βρίσκεται το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ φτιαγμένο από σιλικόνη.

Το σορτσάκι είναι κίτρινο με μπλε τριγωνικές γραμμές όπως και οι κάλτσες, δίνοντας συνέχεια στο σχέδιο της εμφάνισης.

Όσο αφορά την Εκτός έδρας (2η εμφάνιση) επιλέχθηκε το πορτοκαλί χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες.

Ο λαιμός είναι στυλ «V» με μαύρο  χρώμα. Στο στήθος δεξιά, ο Hero (Ήρωας) Macron, το λογότυπο του ιταλικού brand σε Μαύρο Χρώμα ενώ αριστερά το λογότυπο του ΑΠΟΕΛ σε μονοχρωμία μαύρη, κατασκευασμένο και αυτό από σιλικόνη.

Στο πίσω μέρος της εμφάνισης με ειδική ραφή βρίσκεται η φράση «APOEL FC». Το σορτσάκι είναι μαύρο και με πορτοκαλί γραμμές  στο πλάι με το λογότυπο της ομάδας μας να περιέχει πορτοκαλί χρωματισμό ενώ και οι κάλτσες είναι επίσης πορτοκαλί.

Το βασικό ύφασμα της εντός έδρας εμφάνισης είναι Softlock ενώ της εκτός έδρας Gotex. Και οι δύο εμφανίσεις έχουν κομμάτια υφάσματος «micromesh» που εξασφαλίζουν απόλυτη απορροφητικότητα.

Μια ακόμη λεπτομέρεια, όπως και πέρυσι, εμφανίζεται σε αγωνιστική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ είναι ότι στο εσωτερικό υπάρχει με σιλικόνη η επιγραφή «Για τα αδέλφια όλα που κοιτάνε τώρα από τον ουρανό». Ένας στίχος που συνδέει στον απόλυτο βαθμό, τον ΑΠΟΕΛ με τους οπαδούς του.

Χαρακτηριστικό των νέων εμφανίσεων του ΑΠΟΕΛ, όπως και του προπονητικού υλικού ένδυσης των Πρωταθλητών Κύπρου, είναι το νέο σήμα κατατεθέν της Ιταλικής εταιρείας: ο Hero (ο Ήρωας) Macron. Το νέο λογότυπο αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη μορφή ενώ είναι εμπνευσμένο από την κορυφή του βέλους, που κατ’ ορισμό αντιπροσωπεύει τον δυναμισμό και την ταχύτητα. Ο Macron Hero, συμβολίζει με επιτυχία την χαρά στο τέλος της αναμέτρησης. Την πραγματοποίηση ενός στόχου. Κούραση, Πάθος και αποτελεσματικότητα! Αυτή είναι η φιλοσοφία της Macron: “Work hard. Play harder”.

Comments are closed.