28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όρθια η Δόξα στην Αρένα(1-1 κόντρα στην ΑΕΚ με 10 παίκτες)

Όρθια η Δόξα στην Αρένα(1-1 κόντρα στην ΑΕΚ με 10 παίκτες)

By on 20 Αυγούστου, 2021 0 5915 Views

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία του 83ου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος α΄ κατηγορίας., ΑΕΚ και Δόξα εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στην «Αρένα» και πήραν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα, βαθμός που επιτρέπει στην Δόξα να χαμογελά καθώς ολοκλήρωσε το ματς με εννιά ποδοσφαιριστές και κατάφερε να αντέξει σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα.
Η ΑΕΚ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Τρισκόφσκι στο 26΄ και με το 1-0 πήγε και στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Δόξα ισοφάρισε με σουτ του Σαντίκ. Δύο λεπτά αργότερα η Δόξα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπαλντέ με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Φερνάντες αλλά η προσφυγική ομάδα άντεξε.
Μάλιστα η Δόξα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννιά ποδοσφαιριστές καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μέσκα.

ΑΕΚ(Ντ. Καταλά): Ρούμπεν, Μιλίσεβιτς, Χριστοφόρου (66΄ Τρουγιόλς), Γκαρσία, Φερνάντες (79΄ Τάντι), Γκουστάβο, Μάμας (76΄ Αναστασίου), Μακρής (66΄ Ολαντούτζι), Ακοράν, Τρισκόφσκι, Ρομό.Στον πάγκο:Ρομό, Ναούμ,Τούμπας, Σπιρόφσκι, Εγγλέζου, Φαράζ

ΔΟΞΑ (Κ.Σακκάς): Σισκόφσκι, Ασαμόα, Σαντίκ, Οικονομίδης (70΄ Ολιβέιρα), Κοβάσεβιτς, Λαφράνς, Χριστοφή (46΄ Αντενόν), Τραϊτσέφσκι, Καλλής (45΄ Μπαλντέ), Εμπραλίτζε (90+4΄ Αντάμοβιτς), Μέσκα
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Φασουλιώτης, Βασιλείου, Καραμανώλης.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  Χριστοφόρου/Τραιτσέφσκι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μπαλντε, Μέσκα
ΚΟΣΜΟΣ: Περίπου 3000
Στάδιο: ΑΕΚ Αρένα
Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος