29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:Kάθε γκολ θα φυτεύονται δέκα δέντρα

By on 20 Αυγούστου, 2021 0 2537 Views

Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα ο οποίος συμμετέχει στο πρόγραμμα “#GOAL” του οργανισμού The football project.

Κάθε τέρμα το οποίο θα σκοράρει η ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022, θα φυτεύονται δέκα δέντρα.

Οι φονικές πυρκαγιές οι οποίες έπληξαν την ορεινή Λεμεσό τον περασμένο Ιούλιο, εκτός από νεκρούς συνανθρώπους μας, άφησαν πίσω τους χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα καμένη γη, οικογένειες στους δρόμους, ζημιές εκατομμύριων ευρώ κι ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή.

Το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε όλοι μας είναι να σταθούμε στο πλευρό των πυρόπληκτων και με κάθε τρόπο να τους βοηθήσουμε.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού από την πρώτη στιγμή απηύθυνε έκκληση προς όλο το φίλαθλο κοινό όπως προσκομίσει είδη πρώτης ανάγκης στο οίκημα του Σωματείου μας με αντιπροσωπεία της ομάδας μας να επισκέπτεται τον Ερυθρό Σταυρό Κλάδου Λεμεσού και να παραδίδει τις προμήθειες τις οποίες προσκόμισαν οι φίλοι της ομάδας μας.

Αναφορικά με την οικολογική καταστροφή ο Απόλλωνας θα συμβάλλει στην αποκατάσταση μέρους του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα “GOAL” του οργανισμού “the football project” μέσα από το οποίο η ομάδα μας θα προχωρήσει στην φύτευση δεντρυλλίων με τον συνολικό αριθμό να προκύπτει από τον αριθμό των τερμάτων που θα πετύχει η ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 σε όλες τις διοργανώσεις.

Για κάθε κυανόλευκο τέρμα, τότε θα αναλαμβάνουμε τη δεντροφύτευση δέκα δέντρων.

Η δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της σεζόν σε χώρο τον οποίο θα υποδείξει το Τμήμα Δασών ενώ στην προσπάθεια αναδάσωσης θα συμμετέχουν μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και εθελοντές φίλοι της ομάδας μας!

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού