Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Γενικός διευθυντής της Πάφου FC o Xάρης Θεοχάρους

15 Αυγούστου, 2021
344 Views
0 Comments
Γενικός διευθυντής της  Πάφου FC o Xάρης Θεοχάρους

Την πρόσληψη του Χάρη Θεοχάρους στη θέση του Γενικού Διευθυντή, ανακοίνωσε η Πάφος FC.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΦΟΣ FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό του Χάρη Θεοχάρους ως νέου Γενικού Διευθυντή της ομάδας.

Ο Χάρης είναι για πολλά έτη υποστηρικτής του Σωματείου μας, αφού το υπηρέτησε και ως Γενικός Διευθυντής για 3,5 χρόνια από το 2007 έως το 2010.

Ο πρωταρχικός στόχος του Χάρη σε αυτόν τον νέο ρόλο είναι να επιβλέπει τις καθημερινές λειτουργίες της ομάδας, διατηρώντας παράλληλα την αποστολή της και παίζοντας βασικό ρόλο στην εκτέλεση του στρατηγικού στόχου της ομάδας . Ο Χάρης θα διαχειρίζεται όλες τις πτυχές στη ροή εργασίας της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού, των προϋπολογισμών, καθώς και των νέων και υφιστάμενων συνεργασιών.

Επιπλέον, θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Ομίλου στους επίσημους οργανισμούς και ομοσπονδίες, ΚΟΠ, UEFA, ECA και FIFA, καθώς και θα επικοινωνεί με άλλους συλλόγους του Κυπριακού Πρωταθλήματος και τις διοικήσεις τους.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο κ.Roman Dubov δήλωσε: ‘’Είμαστε χαρούμενοι που ο Χάρης εντάσσεται στην ομάδα μας ως Γενικός Διευθυντής. Πιστεύουμε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνεχή επιτυχία της Πάφου και θα βοηθήσει στην επίτευξη των αθλητικών και διοικητικών στόχων, καθώς και στην καθοδήγηση των εξωτερικών σχέσεων του Σωματείου. Ελπίζουμε επίσης στη βοήθεια του για την ‘’αναβίωση’’ των ιστορικών παραδόσεων του Σωματείου μας χτίζοντας πάνω στην κληρονομιά της Πάφου’’.»


Comments are closed.