18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μετρά βαθμό ετοιμότητας ο Απόλλωνας στο φιλικό του ΓΣΠ

Μετρά βαθμό ετοιμότητας ο Απόλλωνας στο φιλικό του ΓΣΠ

By on 14 Αυγούστου, 2021 0 790 Views

Στο ΓΣΠ στη φιλική αναμέτρηση (14/08, 19:00 Cablenet) με αντίπαλο το AΠΟΕΛ ο Απόλλωνας θα κάνει την τελική πρόβα για την έναρξη του πρωταθλήματος και θα φανεί σε σημαντικό βαθμό η ετοιμότητα της ομάδας και αν ξεπέρασε την ψυχρολουσία του αποκλεισμού από την Ζίλινα.

Πρόκειται για το πιο σημαντικό φιλικό τεστ πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (23/08, 19:00) με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο Στάδιο.

Ο Απόλλωνας  μετά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τη Ζίλινα μέτρησε τις απώλειες και τα λάθη του και πλέον στα φιλικά που δίνει θέλει μόνο να παρουσιάζεται βελτιωμένος.

Αν απέναντι στο ΑΠΟΕΛ , που επίσης βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων κερδίσει ή παρουσιαστεί ανώτερος, τότε αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο Κολόσσι.

Στα ευχάριστα η επιστροφή του Ρομπέρζ στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ωστόσο τα προβλήματα είναι αρκετά όπως ανκοίνωσε το γραφείο τύπου του Απόλλωνα

Αναλυτικά η ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο :

Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς αισθάνθηκε τις προηγούμενες ημέρες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Για τον λόγο αυτό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την περασμένη εβδομάδα και από την Τετάρτη (11/08) προπονείται κανονικά.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και από το απόγευμα της Πέμπτης (12/08) ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε τακτικό απεικονιστικό επανέλεγχο ο οποίος επιβεβαίωσε την ικανοποιητική διαδικασία πώρωσης του κατάγματος.

Ο Μουσταφά Αμίνι εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις ακολούθησε μέρος της τακτικής προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς ακολουθεί πρόγραμμα φυσικοθεραπείας καθώς διαγνώστηκε με οστικό οίδημα γόνατος από χτύπημα στον φιλικό αγώνα με την Δόξα.

Ο Χάρης Μαυρίας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για βελτίωση της φυσικής του κατάστασης με το επίπεδο του να βελτιώνεται συνεχώς.

Ο Αρνό Τζιουμ υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στην κνήμη στο φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Άρη. Για προληπτικούς και μόνο λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στις τελευταίες προπονήσεις.

Όσον αφορά τον Νικολά Ντιγκινί ακολουθεί πρόγραμμα μετεγχειρητικής αποκατάστασης.