27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό η Ανόρθωση κόντρα στην Ραπίντ(20:00 Cablenet)

Χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό η Ανόρθωση κόντρα στην Ραπίντ(20:00 Cablenet)

By on 12 Αυγούστου, 2021 0 2276 Views

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τη Ραπίντ,(12/8, 20:00 Cablenet) στην Aνόρθωση   επικρατεί ηρεμία. Το σκορ του πρώτου αγώνα που έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στον αντίπαλο και είναι δύσκολο να ανατραπεί, έχει δημιουργήσει αυτές τις συνθήκες τις οποίες μπορεί να βοηθήσουν την Ανόρθωση να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να διεκδικήσει το καλύτερο από αυτό το παιχνίδι.Μπορεί το σκορ να μην αφήνει περιθώρια για την ανατροπή αλλά για την Ανόρθωση θα είναι πολύ σημαντικό η εμφάνιση της να είναι τέτοια που να σβήνει τις αρνητικές εντυπώσεις του πρώτου αγώνα.Χωρίς άγχος οι παίκτες της έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να βγάλουν στο γήπεδο και από εκέι και πέρα στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.
Άγχος δεν υπάρχει σε καμία των περιπτώσεων στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Τιμούρ Κετσπάγια που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τις συνθήκες ούτως ώστε να «ζωντανέψουν» τις ελπίδες για πρόκριση.
Το εμπόδιο είναι υψηλό, για κάποιους ανέφικτο, όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις το ενδεχόμενο, ούτε του πιο χαμηλού ποσοστού.
Στα αγωνιστικά δεδομένα, ναι μεν ο Τζουρ προπονήθηκε κανονικά, όμως ο Λόρια έχει το πάνω χέρι να αρχίσει βασικός το παιχνίδι. Ο Τιμούρ, αναμένεται να αλλάξει την αμυντική γραμμή, παρατάσσοντας 4άδα και δίνοντας φανέλα βασικού στον Ρισβάνη, ενώ σύμφωνα με τις ενδείξεις, βασικοί θ’ αρχίσουν και οι Ντέλετιτς και Πόποβιτς.
Έτσι, με βάση τα πιο πάνω, ο Λόρια θα είναι στην εστία, με τους Ρισβάνη και Αραγιούρι να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Δεξιά θα βρίσκεται ο Αμπαρτζουμιάν και αριστερά ο Κορέια. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Αρτυματάς θα έχει μπροστά του τους Χουσμπάουερ και Πόποβιτς. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Λάζαρος (αριστερά) και Ντέλετιτς (δεξιά) με τον Λάφερτι να παίρνει τη θέση στην κορυφή.