25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΙΡΖΗΣ:Πρώτα απ΄όλα είμαι οπαδός του Απόλλωνα.(Τι είπε για όλα τα θέματα)

ΚΙΡΖΗΣ:Πρώτα απ΄όλα είμαι οπαδός του Απόλλωνα.(Τι είπε για όλα τα θέματα)

By on 10 Αυγούστου, 2021 0 4180 Views

Μέσα από το επίσημο κανάλι του Απόλλωνα ο Νίκος Κίρζης απάντησε στις ερωτήσεις των οπαδών

Για την απογοήτευση του κόσμου: “Η απογοήτευση πηγάζει από την νέα απώλεια πρωταθλήματος την προηγούμενη σεζόν. Είμαστε όμως εδώ και δυναμώνουμε, αγωνιζόμαστε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Θεωρώ ότι είναι άδικο ακόμα να κριθούν οι νέοι παίκτες και ο προπονητής. Δικαιούνται πίστωση χρόνου” 

“Πρώτα απ΄όλα είμαι οπαδός του Απόλλωνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα σε αυτή την ομάδα. Θα δώσω το παν όσο είμαι εδώ” 

“Πολλοί οπαδοί του Απόλλωνα μου λένε συγχαρητήρια γιατί παλεύουμε για το πρωτάθλημα εντός αγωνιστικού χώρου”

“Πρώτα απ΄όλα είμαι οπαδός του Απόλλωνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα σε αυτή την ομάδα. Θα δώσω το παν όσο είμαι εδώ. Θέλω το πρωτάθλημα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον” 

“Παλεύουμε με τα κύματα και αυτό πρέπει να το κατανοήσει ο κόσμος.”

“Να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Είναι καινούριος προπονητής, πολλοί καινούριοι ποδοσφαιριστής. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου.”

Για τον αποκλεισμό από την Ζίλινα: “Πήγαμε απροετοίμαστοι σε αυτό το παιχνίδι. Δεν κάναμε φιλικά και αυτό μας στοίχισε, ο κορονοϊός μας χτύπησε τη πόρτα στο Κολόσσι. Ο προπονητής ήθελε να πάμε στην Αυστρία και το απόγευμα που πήγαμε προπόνηση βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα. Παίκτες και προπονητής ζήτησαν να μην πάμε. Πήγαμε στον ευρωπαϊκό αγώνα με ένα φιλικό, αυτό με την ΑΕΚ. Το φιλικό με την Ομόνοια δεν ήταν σημαντικό γιατί δεν έπαιζαν οι καινούριοι ποδοσφαιριστές.” 

Για ταμεταγραφικά: “Υπήρχε προσύμφωνο με τον Τάρεκ αλλά πριν έρθει η ομάδα δεν τον άφησε να έρθει στον Απόλλωνα. Είμαστε κοντά σε κάποιες περιπτώσεις. Έχουμε κι΄άλλο χρόνο μετά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος” 

Για Γκεριέ: Έχει προσωπικά θέματα, ο ίδιος ζήτησε να φύγει από την Κύπρο, του δόθηκε άδεια να πάει στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι προσωπικά, ήταν σωστή απόφαση η αποχώρηση του και για αυτόν και για την ομάδα.

Για Μάγκλιτσα: Υπήρχε διάλογος μαζί του γιατί έχω καλή σχέση μαζί του. Έγινε κρούση και τον Γενάρη όταν έμεινε ελεύθερος. Του μίλησα για να έρθει αλλά δυστυχώς επέλεξε να πάει στην Τουρκία. Τώρα το καλοκαίρι του κάναμε πρόταση που είναι η καλύτερη πρόταση της ομάδας μας σε ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια. Οι απαιτήσεις του ήταν μεγάλες και ήθελε και δικό του διαμέρισμα. Μου είπε θα σου πω αν μπορούμε να βρεθούμε αλλά μετά εξαφανίστηκε.

Δεν παίζει μόνος του ο Μάγκλιτσα, παίζουν 11. Κρατάμε την προσπάθεια που έγινε αλλά υπάρχουν κάποιες γραμμές που ισχύουν για όλους. Ο ποδοσφαιριστής θα σκεφτεί πρώτα τον εαυτό του, είναι το επάγγελμα του. Του εύχομαι καλή επιτυχία, έκανε την επιλογή του, κανένας δε φταίει.

Για τον Ίλιεφ: “Επενδύθηκε ένα σημαντικό ποσό στον ποδοσφαιριστή” 

Για τους Γιάκολις, Άλεφ και Ζάντερ: “Οι δύο πρώτοι ήρθαν σαν δανεικοί. Κάναμε λάθος που δεν βάλαμε όψιον αγοράς στον Άλεφ. Ήταν ένα λάθος που κάναμε και δεν ξανακάνουμε”

Ο Άλεφ έφυγε σε φίλος. Με τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ είχε κακή συμπεριφορά, όμως του είπαμε ότι τον θέλουμε. Μας είπε όμως ότι εγώ δεν θέλω να μείνω σε αυτή την ομάδα. Με προβλήματισε περισσότερο η εμφάνιση του στον τελικό του κυπέλλου εντός γηπέδου και όχι εκτός” 

“Υπήρχαν παίκτες που πρόσφεραν πολύ περισσότερα από τον Ζάντερ και δεν ζήτησαν αύξηση πέραν του 100%, όπως ο Σακέτι”

“Ο κύκλος της ομάδας του 2018 είχε κλείσει. Ξέρουμε όλοι πως χάθηκεν κάποια πρωταθλήματα. Ειδικά φέτος η ευθύνη βαραίνει καθαρά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είμαστε αδικαιολόγητοι να θέλουμε νίκη με τον Ολυμπιακό και να παρουσιαζόμαστε όπως παρουσιαστήκαμε” 

Να κάνει υπομονή ο κόσμος, θέλουμε χρόνο, δεν μπορείς να κρίνεις τον προγραμματισμό από τον Αύγουστο.