Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΦΟΙΒΟΣ:Είναι κάτι που θέλαμε και οι δυο πλευρές και αυτό έγινε.Συμφωνία για 3 χρόνια + 2

3 Αυγούστου, 2021
152 Views
0 Comments
ΦΟΙΒΟΣ:Είναι κάτι που θέλαμε και οι δυο πλευρές και αυτό έγινε.Συμφωνία για 3 χρόνια + 2

Ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM (95.0) και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους κι αναφέρθηκε στην συμφωνία με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για τη συμφωνία με την Ομόνοια: «Υπήρχε μια προσυμφωνία του προέδρου του ΓΣΠ και του πρόεδρου της Ομόνοιας. Έχουμε ένα προσύμφωνο και θα το μετατρέψουμε σε πλήρη συμφωνία εντός των επόμενων ημερών».

Για το κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών: «Στο τέλος της ημέρας επικράτησε η πιο λογική και καλύτερη λύση και για τις δυο πλευρές. Είναι μια συνεργασία που πάει χρόνια πίσω και αυτή τη φορά ξεπεράσαμε τα προβλήματα. Όλες οι πλευρές βλέπουν το καλό του κόσμου για να τον εξυπηρετήσουν. Η καλή θέληση υπήρχε και απ’ τις δυο πλευρές τουλάχιστον αυτό φαίνεται απ’ το γεγονός πως βρήκαμε τη λύση».

Για τα επόμενα βήματα: «Θα ενημερώσουμε γραπτώς την Ομόνοια τώρα για την προσυμφωνία, ώστε να μπορεί με τη σειρά της να ενημερώσουν την ΚΟΠ».

Για το γεγονός πως τώρα έχει τρεις ομάδες το ΓΣΠ: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε τρεις ομάδες. Ήταν και παλαιότερα έτσι. Είναι ευχάριστο αυτό. Το πρόγραμμα μας πάντως δεν είναι τόσο βεβαρυμμένο όσο παλιά μιας και στην Ευρώπη υπάρχει και η Αρένα. Είναι σημαντικό για εμάς αυτό».

Για τα χρονική διάρκεια: «Είναι 3 χρόνια + 2 μετά από αμοιβαία συμφωνία. Είναι μια συμφωνία που ικανοποιεί και τους δυο. Είναι κάτι που θέλαμε και οι δυο πλευρές και αυτό έγινε».

Για τους ομίλους και ποιες ομάδες θα παίξουν στο ΓΣΠ: «Ομόνοια και Ανόρθωση δήλωσαν το ΓΣΠ, ενώ ΑΕΛ και Απόλλωνας την Αρένα».

Comments are closed.