26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε ο Απόλλωνας.(2-2 και νωρίς εκτός Ευρώπης)

Προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε ο Απόλλωνας.(2-2 και νωρίς εκτός Ευρώπης)

By on 29 Ιουλίου, 2021 0 628 Views

Έκανε φιλότιμη προσπάθειά ο Απόλλωνας, προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές από τη Ζίλινα και με το 2-2 οι Σλοβάκοι πανηγύρισαν την πρόκριση σε συνδυασμό με τη νίκη τους 3-1 στην “Αρένα”. Στον γ΄ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ η Ζίλινα με την Τομπόλ. Αποτυχία για τον Απόλλωνα ο πρόωρος αποκλεισμός από την Ευρώπη με βάση κσι τον αντίπαλο που είχε απέναντι του.

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο παιχνίδι στο 13ο λεπτό με γκολάρα του Ίσρα Κολα αλλά οι Σλοβάκοι ισοφάρισαν επίσης με γκολάρα του Μπερνάτ στο 27΄. Στο 51΄ ο Ζράντι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «γαλάζιους», στο 77΄ ο Φιλιώτης έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 3-1 μια η μπάλα τιμώρησε τους «γαλάζιους». Στο 79΄ σε μια από τις πολλές υποδειγματικές αντεπιθέσεις της, η Ζίλινα ισοφάρισε με τον Τζιρπρίλ.

ΖΙΛΙΝΑ (Π.Στάνο): Πέτρας, Ρούσνακ, Μίναρικ, Κιόρ, Ανάνγκ, Γκόνο, Φαζλάγκιτς, Μπερνάτ (61΄ Μπικαχιάν), Καπράλικ, Τζιπρίλ, Ντούρις
Στον πάγκο: Μπέλκο, Μίσλοβιτς, Τζαμπόρ, Γκολιάν, Σλεμπότνικ, Νέμσικ, Σλούκα, Κόπας, Σούλα

ΑΠΟΛΛΩΝ (Α.Τσόρνιγκερ): Γιοβάνοβιτς, Νασιμέντο, Παναγιώτου, Κατελάρης (53΄ Μαλεκκίδης), Χαμάς (63΄ Μαυρίας), Χάμπος, Μάρκοβιτς (78΄ Ντένιτς), Κολ (63΄ Ίλιεφ), Ζράντι, Πίττας, Νταμπό (78΄ Γιάνκα).
Στον πάγκο: Ντούριν, , Ίντζια,  Παπουνασβίλι, Σπόλιαριτς, 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χάμπος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεξάντερ Μποκάτ (Βέλγιο)
ΒΟΗΘΟΙ: Φ.Λεμέρ-Β.Ντι Βιτσέντζο (Βέλγιο)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Μπερτ Πουτ (Βέλγιο)