20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τελευταίο τεστ και γυρίζει Κύπρο για ξακεθάρισμα η αποστολή του ΑΠΟΕΛ

Τελευταίο τεστ και γυρίζει Κύπρο για ξακεθάρισμα η αποστολή του ΑΠΟΕΛ

By on 29 Ιουλίου, 2021 0 923 Views

Τέταρτο και τελευταίο φιλικό του ΑΠΟΕΛ στη Βουλγαρία, με αντίπαλο την Αλ Νασρ στις 18:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cablenet Sports 1.

Εκτός φιλικού θα μείνει ο τραυματίας Σάβιτς, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο και ενδεχομένως ο Ντονγκαλά παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα που αποκόμισε δεν είναι ανησυχητικό. Εντούτοις ενδέχεται να προφυλαχθεί.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πιθανότατα να δείξει και πάλι κάποια πράγματα όσον αφορά τις προθέσεις του για την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του στο ξεκίνημα της χρονιάς.Aναμένεται να δούμε για πρπωτη φορά μαζί στην 11αδα τους Κβιλιτάια -Οκριασβίλι.

Στο μεταξύ καμία εξέλιξη δεν προέκυψε με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται στο πλάνο του κόουτς του ΑΠΟΕΛ και δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Βουλγαρία. Πρόκειται για τον Ομάρ Χάνι ο οποίος προκάλεσε το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων και τον Κώστα Αποστολάκη που βρίσκεται με άδεια στην Ελλάδα και είναι σε αναζήτηση για το νέο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Ότι και να γίνει, αυτοί οι δύο μένουν εκτός επιλογών του «Πούρσα», ενώ ενδέχεται ο κατάλογος με τους «κομμένους» να μεγαλώσει μέσα από την εικόνα που σχημάτισε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ στην προετοιμασία.

Η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην Κύπρο την Παρασκευή και αναμένεται να παρθούν κάποιες αποφάσεις που θα καθορίσουν το σκηνικό για την τελική μορφή που θα πάρει το ρόστερ της ομάδας. Από βδομάδας οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Parimatch Αρχάγγελος, με την ομάδα να μπαίνει στην αντίστροφη μέτρηση για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Νταουσβίλι βγαίνει από την καραντίνα 2 Αυγούστου και θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Καλώς εχόντων των πραγμάτων από τη Δευτέρα θα είναι στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη και αφού αξιολογηθεί η κατάσταση ετοιμότητας του, θα ακολουθήσει το ανάλογο πρόγραμμα προπονήσεων.