Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Παίζει με ΠΑΕΕΚ με το μυαλό στην Πράγα.Θα πάρει χρόνο ο Πόποβιτς

28 Ιουλίου, 2021
814 Views
0 Comments
ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Παίζει με ΠΑΕΕΚ με το μυαλό στην Πράγα.Θα πάρει χρόνο ο Πόποβιτς

Το φιλικό με την ΠΑΕΕΚ (19:00 Cablenet)στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποτελεί και είναι η τελική πρόβα της Ανόρθωσης εν όψει Ευρώπης.
Λογικά, θα δούμε από πλευράς Κετσπάγια, το πλάνο και την 11άδα που έχει στο μυαλό για τον πρώτο επίσημο αγώνα, αφού ο Τιμούρ, συνήθως δεν κρύβει τις επιλογές του και θέλει παράλληλα να δει την ομάδα του να ρολάρει 8 μέρες πριν την Ευρωπαϊκή μάχη.
Τα αγωνιστικά θέματα, είναι λίγο πολύ γνωστά. Δεν θα παίξει σίγουρα ο Λόρια, ενώ ο Λάφερτι, είναι καλύτερα και την τελευταία στιγμή, θα αποφασίσει ο Κετσπάγια, αν τον πάρει στο γήπεδο.Και να μην παίξει σήμερα στις 5 Αυγούστου θα είναι έτοιμος για την 11αδα.
Δεν υπολογίζονται σήμερα οι Μπουσούλατζιτς και Ρισβάνης, παρόλο ότι πάνε καλύτερα ενώ θα παίξει για πρώτη φορά, ο Πόποβιτς και είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα είανι η Ανόρθωση με Πόποβιτς,Λάζαρο και τον καλό..Χουσπάουερ.
Ο Τιμούρ και οι συνεργάτες του, μετά το φιλικό θα παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό της Σπάρτα Πράγας με την Αούστρια Βιέννης που διεξάγεται στις 21:30 στην Πράγα.
Οι Τσέχοι θα κυνηγήσουν την ανατροπή του σκορ στη Βιέννη, όταν υπό το βλέμμα του Τιμούρ, η Αούστρια νίκησε 2-1.

Comments are closed.